2777
2789
عنوان

شوهر بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 2220 بازدید | 47 پست
کاش میشد تفنگ داشت  فقط یه تیر می خواست و خلاص 😐

تگزاس نیستا

دتاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۲۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد.                 اون اتفاق حاجت روایی خواهرم وخوشبختی خودش وپسراش هست....منم تو این تاریخ نی نی تو دلیم رو سالم وبسلامتی بغل گرفتم دارم به خوشبختی سه عزیزم نگامیکنم و سر برسجده الهی مینهم....خدایا صدهزارمرتبه شکرت💚💚💚😗😗❤❤❤😍😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

همینه دیگه،میرید پول جمع میکنید به خودتون نمیرسید شوهرتون هم میگه این پول باید خانمش یه زنه خوشگل با ...

من تا اونجا که بتونم خرج میکنم قبل کرونا کلاس میرفتم به سرووضعم میرسم 

تگزاس نیستا

😂😂😂😂😂😆

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

واقعا مردا خیلی پستن یه عمر با همه نداریا و بی عقلیاشون میسازی تهشم چشم رو ندارن دست ادمو گاز میگیرن عوضیا حقشونه پدرشونو دراریم هر چی ملاحظشونو بکنید بیشتر بی چشمو رو میشن😡😑😕

نفسم به نفساش بنده❣متاهل و متعهد به یک قلبم 👈A💞    ⛔زَخمِ دِلِت رو بِ هَر کَسی نَگو،این روز ها هَمه بانَمَک شُدَند🤫🤐دوست عزیز توهین کنی بد میشه برات از ما گفتن بود💥👊💥از تاپیکم خوشت نمیاد؟؟؟🤨🤨🤨کسی واست کارت دعوت نفرستاده.....😊😊با کامنتام مخالفی؟؟؟😒😒😒ریپ نکن عزززیززززم.....🙌در هر صورت حق توهین نداری اوکی؟🤟⛔⛔عاااااشق شکلاااات🍫،چیپس و ماست موسیر🍟،قارچ سوخاری🍄،چلو برگ🥩،نوتلا🍩،پاستییییل🍭و......هر چی از سنگ نرم تر باشه🥯🍔🍕🌭🍰🎂🍹🍻🍬🥧🍧🥮🥗🥙🍝�🥃🥐🍒🥞🍉شکموام خودتی🥵🥵🥵😋
بگو سر کوچه ریدن واست زن خوشگل بلن شو برو پدرتم ببر

ای خدا

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
میگفتی فدای سرت سره راهت واسه منم‌ی شوهر خوشگل بگیر با خودت بیار

آخ که یه بار من گفتم 

چه کیفی داد   

هنوز مزه ش یادمه 

مادرش نزاشت با دختر عموش ازدواج کنه اومدن منو گرفتن من نمیدونستم انقد بهش علاقه داشته بعدا فهمیدم

وا.بهش بگو چوب بی عرضگی تورو من باید بخورم؟اینکه عرضه نداشتی سر عشقت وایسی به مامانت بگی من اینو میخوام نه کس دیگه مقصرش منم؟از هر طرف نگاه کنیم تو مقصری.وقتی دلت جای دیگه بود غلط کردی اومدی سراغ من.منم میتونستم برم با کسی ازدواج کنم که عاشقمه نه تو بی عرضه بی لیاقت.پس الانم مرد باش یا مثل آدم زندگی کن یا گمشو از زندگیم بیرون

چی گف😀

یه بار حرفمون شده بود 

گفت من که زن ندارم 

اولین فرصت میرم زن بگیرم

گفتم قربونت داری میری یه شوهر خوبم برا من پیدا کن منم شوهر ندارم😂😂😂

تا دور باهام حرف نزد😐😐

گفتم چرت گفتی 

چرت شنیدی 

ناراحتی نداره که😐

آره از اولم نمیخواست منو ولی دوبار رفتم قهر برمگردونده البته مثلا یکار کرده برگشتم

چه کاری مثلا