2821
2789
عنوان

چیکار کنم😭😭😭

174 بازدید | 10 پست

تصمیم گرفتم از امروزبه نامزدم بی محلی کنم مثل خودش 

چن روزه کلافم کرده اصلا توجه نمیکنه بهم

از صب گوشیمو خاموش کردم

الان ولی دلم براش تنگ شده🥺🥺

ادامه بدم؟یا این کارم اشتباهه

اشتباهه 

روشن کن راهشو باز بذار ولی تو زنگ نزن 

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

هر چقدر بی محلی کنی سنگین باشی بیشتر جذبت میشه 

ولی دیگه زیاده روی نکنی ازت زده بشه خوب کاری میکنی

براتون آرزو میکنم ذهنتون انقد درگیر خودتون، اهدافتون وخوشیاتون باشه که وقت نکنید زندگی دیگرانو نقد کنید، بد کسی رو بگيد يا خودتونو با کسی مقایسه کنید☺️

روشن کن سرد ج بده

تاریخ انقضات تموم شده واسه همینه از Callتبدیل شدی به Missed Call  خب خب میخوام یه یادی کنیم از کسایی ک کنار ما بودن و الان کنار ما بودن ارزشونه  ببین معرفت خدایی هنوزم یه یادی ازت میکنم . ببین من یه بار بهت گفتم ن هنوزم جوابم همونه واقعا یه ادم تا چه قدر میتونه نامرد باشه بلاک کردنت از همه جا کافی نبود اومدی اینجا هه اسکار سمچ ترین فرد میرسه به تو ببین من باهاش دعوا کنم .قهر کنم و ... هیچ وقت از عشقم بهش کم نمیشه اینو تو سرت فرو کن شاید عقلی پیدا شد متوجه حرفم شدی یکم ادم حسابت کردم دور برندارتت اون کسی هم ک فرستاد اینجا بهش بگو عقده ای جای دیگه این ذات کثیفت نشون بده سرم درد میکنه حوصله بحث ندارم فقط میخوام بخوابم دیگه تمامش کن
 بنظرم حضوری همو ببینید باهاش بحرف به صورت جدی !؟ ببین دلیلش ازاین ب محلی چی هست 

میگه توی مغازه تنهام کارم زیاده از یه طرفم بورس ریخته کلی توو ضررم حوصله هبچیو هیچکسو ندارم

میگه توی مغازه تنهام کارم زیاده از یه طرفم بورس ریخته کلی توو ضررم حوصله هبچیو هیچکسو ندارم

بگو این دلیل نمیشه که بخوای محل ندی ... توهم بنظرم  برو سرکاری یا خودتو سرگرم کن تا کمتر بفکرش باشی وقتایی که هم  بیاد پیشت محل نده بگو کار دارم  که حساب کار بیاد دستش...

وقتی زندگی را از یخ میسازی پس برای آبشدنش گریه نکن👌😊