2777
2789
عنوان

جواب ازمایش

156 بازدید | 15 پست

ازمایش تعیین ریسکم اماده نیست از چهارشنبه تا الان..ان تیم ک مشکوک شد واسم اورژانسی زدن دو روزه زنگ میزنم میگن اماده نشده منم دارم از نگرانی میمیرم..

حالم اصلا خوب نیست میخوام ببینم دکتر چی بهم میگه 

هی میگ ازمایش حساسیه طول میکشه 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم آزمایش سل فری هست یا بیوشیمی؟ کجا دادی؟

نه همون ازمایشه ک بعد سونو باید بدی..فری بتا هاچ سی جی و papp_a..دکتر سونو گفت اول جواب این میاد تعیین ریسک میکنن پایین باشه باز سونو میدی بالا باشه امینوسنتز من هنوز پیش دکترم نرفتم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
آن تی چند بود

۳.۵

نه همون ازمایشه ک بعد سونو باید بدی..فری بتا هاچ سی جی و papp_a..دکتر سونو گفت اول جواب این میاد تعی ...

عزیزم نگران نباش. هفته چندی؟ من هفته ۱۸ سل فری ام مثبت شده آمنیون دادم سالم بود. می دونم چه استرسی داری. . احتمال اینکه این غربالگری ها درست دربیاید خیلی کمه. توکلت به خدا باشه. ذکر زیاد بگو . خودت رو مشغول کن تا بگذره. اگه گفتن سالمه که چه بهتر. آمونیوم هم استرس نداره درد و اینا ندارن. 

عزیزم نگران نباش. هفته چندی؟ من هفته ۱۸ سل فری ام مثبت شده آمنیون دادم سالم بود. می دونم چه استرسی د ...

خداروشکر عزیزم...اخی چقدر استرس گرفتی سل فری هم مثبت شده بود😔😔ان تی چند بود؟

عزیزم نگران نباش. هفته چندی؟ من هفته ۱۸ سل فری ام مثبت شده آمنیون دادم سالم بود. می دونم چه استرسی د ...

۱۳ هفتم تموم شده رفتم تو ۱۴

۱۳ هفتم تموم شده رفتم تو ۱۴

آره عزیزم استرسش زیاده . من ان تی نرمال بود غربالگری رو نرفتم. بعد ذکر گفت سل فری بده که اونجوری شد. بعدش هم آمنیون دادم یعنی دو هفته گریه می کردم از آمونیوم می ترسیدم بالاخره راضی شدم آمنیون بدم. خدا رو شکر سالم بود. ولی یک ماهی خون دل خوردم الان می فهمم چقدر ناراحتی و تحت فشاری

آره عزیزم استرسش زیاده . من ان تی نرمال بود غربالگری رو نرفتم. بعد ذکر گفت سل فری بده که اونجوری شد. ...

خداروشکر ک سالمه..اره میفهمی حالمو هیچکس نمیفهمه چ حالی دارم همه دلداریم میدن اروم میشم ولی تو تنهایی خودم عذاب میکشم..دعام کن از منم سالم باشه 🙏

انشالا که سالمه خیلی دعا کن به خدا بسپار واقعا دست آدم به هیچ جا بند نیست جز اون. احتمال زیاد سالمه. این غربالگری ها خیلی رو هوا هستن و معمولا اشتباه درمیان. ان تی هم حساب و کتاب نداره. 

انشالا که سالمه خیلی دعا کن به خدا بسپار واقعا دست آدم به هیچ جا بند نیست جز اون. احتمال زیاد سالمه. ...

اره خدا دعاهامو قبول کنه تو اوج ناامیدی خداییشو در حقم تموم کرد بهم بخشید انشالله ک خودشم نگهش میداره..اره منم ب شوهرم میگم چیزیه ک دست ما نیست و فقط باید توکل کرد و ب حکمتش اعتمتد کرد ..انشالله هرکی ک بارداره ب خوبی این دورانو سپری کنه و بچه ش سالم باشه..ممنون ازت