2777
2789
عنوان

بید

185 بازدید | 5 پست

چه طوری تخم بید رو میشه از بین برد آیا بید سراغ رخت خواب پنبه ای هم میره؟

من همونی هستم که با بزرگترین ترس زندگیم رو به رو شدم بیماری که هیچ کس درک نمیکنه بدتر از سرطان باخاک یکسانم کرد وتاابد باهام هست!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام شما بید رو از بین بردین؟من تو آشپزخونه ام افتاده چند روز پیش تو کابینت دیدم توگل محمدی افتاده انداختمش دور وآشپزخونه رو شستم باز حالا دوروزه پروانه دیدم چندتا هرچیم میگردم نمیتونم جاشو پیداکنم توروخدا هرچی دربارش بلدین بگین داغونم کرده

بید زدگی فرش در اصل حالتی است که پرزهای فرش از بین می‌رود و یا در بین آن‌ها قسمت‌های خالی به وجود می‌آید. اگر مدتی است فرش خود را باز نکرده اید باید نگران بید فرش باشید. بید زدگی فرش دلایل مختلفی دارد که ممکن است رطوبت بالای محیط یکی از این دلایل باشد. بیدها در محیط‌های مرطوب زندگی می‌کنند. از این رو در محیط‌هایی مانند شهرهای شمالی کشور که رطوبت هوا بالاست. بید زدن فرش ماشینی و دستباف بیشتر صورت می‌گیرد؛ اما باید به این نکته توجه داشته باشید که هر چقدر هم هوا مرطوب باشد و فرش‌هایتان شرایط بید زدن را داشته باشندُ تا این حشره در بین پرزهای آن‌ها وارد نشود نمی‌تواند فرش را دچار آسیب کند.https://iranian-rug.com/blog/بید-فرش/