2777
2789
عنوان

بیاین نظر بدین.....

83 بازدید | 16 پست

۹ماهه عروسی کردم ۱۹سالمه شوهرم۲۹یک سالو خورده این عقد بودم اختلافم داریم مثل بقیه زن و شوهرا شوهرم خیلی دلش بچه میخواد ب نظرتون زود نیس؟از تجربه هاتون بگین من ب بچه داریم اصن وارد نیسم..

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به شخصیتت بستگی داره...یکی تو 17 سالگی عین یه زن 35 ساله رفتار میکنه...یکی خیلی بچه س...اختلاف سنی تون هم زیاد..طبیعیه که شوهرت بچه بخواد...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

منم وارد نیستم الان باردارم خوب تاحالا بچه داری نکردم

بنظرم زود یا دیر نداره اگه به دوام زندگیتون مطمئن هستید هرزمانی برای بچه دار شدن مناسبه

هرچه هستم خدایم داند...
اختلاف و بچه؟؟؟؟توروخدا نیار 

اختلافات جزئی... آخه میگن بچه ک میاد خوب میشه 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼
منم وارد نیستم الان باردارم خوب تاحالا بچه داری نکردم بنظرم زود یا دیر نداره اگه به دوام زندگیتون م ...

امکان ندارع طلاق بگیریم چون مشکل بزرگ نداریمو همو دوسداریم...

به شخصیتت بستگی داره...یکی تو 17 سالگی عین یه زن 35 ساله رفتار میکنه...یکی خیلی بچه س...اختلاف سنی ت ...

شوهرم بم میگ عین بچه های😐😐😐

من بیست سالمه و نی نی ام دو روز دیگه با دنیا میاد 😀😀😀 به نظرم نی نی عالیه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برا همین میگن اختلاف سنی زیاد نباشه😐برا تو زوده برا اون طفلک دیر میشه خو

😂😂😂😂خیلی بیبی فیس بعد نامزدی فهمیدم ده سال اختلاف سن داریم

بچه دار شدن همش پوشک عوض کردن و شیردادن نیس

اگه خونه ای که اون بچه قرار رشد کنه مدام تشنج باشه اون بچه در آینده فردی میشه یا افسرده یا دچار یه اختلال روانی دیگه

اگر شوهرتون هنوز مسئولیت و رفتار درست رو بلد نباشه مجبوری اون بچه رو تنهایی بزرگ کنی 

اگر خود شما صبر وتحملتون زیاد نیس با هر گریه بچه کلی نق می‌زنید و شایدم خودتون افسرده بشید

به سن نیس به بلوغ فکریه یک لحظه تصور کنید همسرتون میتونه پدربشه یا نه

خواهشا بچه ها رو وارد زندگی که هنوز مشکل دار وارد نکنید

من بیست سالمه و نی نی ام دو روز دیگه با دنیا میاد 😀😀😀 به نظرم نی نی عالیه 

واقعااااا؟؟؟تو این کرونایی سختت نبود کارای بچه انجام می‌دادی قبلن؟؟؟قدمش مبارک باشه برات گلم

واقعااااا؟؟؟تو این کرونایی سختت نبود کارای بچه انجام می‌دادی قبلن؟؟؟قدمش مبارک باشه برات گلم

آره نه فقط باید یکم رعایت کنی دیگه خداروشکر که خوب بود آره پسر خالم که به دنیا اومده بود زیاد خالم میذاشت پیش ما من نگهش می‌داشتم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲