2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

195 بازدید | 25 پست

آزمایش ندادم هنوز ولی بدن درد و تب و لرز و گلو درد داشتم دکتر گفت ممکنه کرونا باشه خودتو قرنطینه کن🤒 چون شاغلم گفت پس باید آزمایش بدی اگه منفی بود بعد بری سرکار 

آزمایشش هم که خیلی گرونه من چه غلطی کنم یعنی ۶۰۰/۷۰۰ تومن پول تست کرونا بدم🥴

مرخصی بگیر  و خودتو قرنطینه کن چن روز. احتمالا مثه من سرماخوردگی باشه

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همین علائم رو داشتم اما تست ندادم

الان ۱۰ روزه تو خونه قرنطینه شدم

من دوروز تهوع داشتم و هرچی میخوردم بالا میاوردم

بعداز سرم و تقویتی بهتر شدم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مرخصی بگیر  و خودتو قرنطینه کن چن روز. احتمالا مثه من سرماخوردگی باشه

منم میخوام سه روز مرخصی بگیرم اگه خوب نشدم بعدش تست بدم اگه هم که خوب شدم برم سرکار 

ولی چندروز قبل عاشورا هم حالم بد بود رفتم دکتر قرص و امپول داد بهتر شدم دوباره الان حالم بد شده☹

منم میخوام سه روز مرخصی بگیرم اگه خوب نشدم بعدش تست بدم اگه هم که خوب شدم برم سرکار  ولی چندرو ...

سرماس منم ی هفته س درگیرشم 

دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
من الان ده روزه کرونا دارم علاعم شما رو به غیر گلودردش داشتم  ازمایش خون نوشت دکتر ۷۰تومن شد ...

ازمایش خون دکتر گفت مرحله دوم بدم چون فقط ۶۰ درصد ممکنه جوابش درست باشه مرحله اولش اون تست مخاطه  

به نظرت منم آزمایش خون بدم؟

ازمایش خون دکتر گفت مرحله دوم بدم چون فقط ۶۰ درصد ممکنه جوابش درست باشه مرحله اولش اون تست مخاطه &nb ...

ازمایش مخاط هم دکتر گفت ۷۰درصد نشون میده

بله مال من تو ازمایش خون نشون داد

خدایا پول بده پول ،بعدشم معرفت خرج کردنشو هم بده🤩
منم خستگی و بدن درد دارم😵

اگه ریه رو درگیر نکرده و راحت نفس میکشین مشکلی نداره و احتمال خیلی زیاد کرونا نیس