2777
2789
عنوان

شوره سر

| مشاهده متن کامل بحث + 1132 بازدید | 31 پست
چه خوب ... قیمتش چطوره؟

آخرین بار من اسفندگرفتم هنوزم دارم کوچیکشو.بیست و سه.بزرگش بیشتره.بزن دیجی کالا قیمتاش هست.بگیر عالیه.زنونه مردونش فرقی نداره

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب .. اسم شامپو رو میگید متوجه نشدم؟؟

درمالیفت رنگ صورتی 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
خوبه؟؟بهتر میشی؟؟؟

راستش اونقدرا كه ازش تعريف هست براي من تاثير آنچناني نداشت

در كل خوب بود.

اما اسكراب يا همون لايه برداري كف سر رو به پيشنهاد يه نفر انجام دادم دو بار در هفته عالي بود. به اين صورت كه پودر قهوه رو با كمي نمك دريا قاطي كردم و چند قطره روغن دلخواه تا خميري و نرم بشه. با اون كامل كف سرو اروم ماساژ ميدي تا كف سر تميز بشه. پوستاش بلند بشه. البته نه با يكي دو بار. به مرور عالي ميشه من موهام چربه دو بار در هفته انجام ميدم خيلي خوبه 

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
چه خوب ... منم مشکل کم پشتی مو دارم ... پس برم بخرم اینو ... قیمتشو میگید؟

۱۲ ت یه جاهای ۱۲۵۰۰ میدن کتوکونازول ۲ درصد کارخونه های متفاوت داره ولی همون مواده .من ساپو گرفتم 

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩
چند قیمتش؟

فک کنم گلم 30 تومن هست ولی خب زیاده تقریبا هرروز بری سه ماه میرسه

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
منم کتوکونازول میزنم حتی تو رشد و ریزش مو هم تاثیر داره ....من الان از حموم اومدم زدم 😂😁😝

يني كلا فقط شامپو كتوكونازول ميزنيد هميشه ؟ 

يا در كنار يه شامپو اونم ميزنيد؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
يني كلا فقط شامپو كتوكونازول ميزنيد هميشه ؟  يا در كنار يه شامپو اونم ميزنيد؟

یه صابون یه شامپو یه کتوکونازول 😊 صابونم از بچگی میزنم که موی سرم دیر تر چرب بشه

همسرم همه زندگیمه🏵️⁩،سادات حسینی هستم 🌷⁦❤️⁩