2777
2789
عنوان

شوره سر

1132 بازدید | 31 پست

سلام ... من جدیدا بعد حموم شوره سر دارم ... نمیدونم دلیلش چیه؟؟؟ نمیدونم پوست سرمه یا شوره ولی خیلی بده ... چیکار کنم چطوری شوره سر رو از بین ببرم؟  شامپو ضد شوره خوب میشه معرفی کنید .. قبلا اینجوری نبودم تازگی اینجوری شده

شامپو كتوكونازول ميزنم 

من شوره چرب دارم

پوسته پوسته از سرم بلند ميشه

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپو کلیر عالی.دوبار تو اولین حمومت استفاده کن شوره همه میره

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖
شامپو کلیر عالی.دوبار تو اولین حمومت استفاده کن شوره همه میره

دیروز اینجا اتفاقا بحث شامپو بود 

کلییر دیگه مث سابق نیس من قدیما یبار ازش میزدم کاملا خوب میشد 

ولی حالا دیگه اصن جواب نمیده

عزیزم منم این مشکلو داشتم داشتممم بهترین شامپو بزنی کلا بره درمالیفت صورتی هست یعنی بزنی همون اول میرهههههه عالیییییه ها حتما بزن😍موهات برق میزنه خیالللی پرپشت میکنه 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
دیروز اینجا اتفاقا بحث شامپو بود  کلییر دیگه مث سابق نیس من قدیما یبار ازش میزدم کاملا خوب نیش ...

همه شامپوهاش ضد شورن بستگی داره شاید اون مدلش بهت نساخته.من سرم شوره میزنه کلیر میزنم هم شوره میره هم خارش

آدما به دو دلیل وارد زندگیت میشن✋.یا میشن درس زندگیت..یا میشن خود زندگیت...خدایا هزاران بارشکرت که اونایی که اومدن تو زندگیم و رفتن همشون درس بودن و اینو بهم ثابت کردی .و الانم خود زندگیمو بهم دادی 💑💖B&S💖