یچه ها من تازه متوجه شدم باردارم.نمی دونم چرا تینقدر مضطرب شدم.هی گریه م میاد.می ترسم.چون من کارم تایم ش زیاده و کلی براش برنامه ریزی کردم از قبل ترها.خب سن مم ۳۴ ساله.دیر نیشد نذارم باردار بشم.با خودم میگم نی نی اومد بعدا چطور هندل کنم وارو زندگی مو.یا مثلا دیگه هی همه میگن خوابو خوراکو تفریحت تعطیل میشه.خب من اینارو می دونستما ولی انگار الان بیشتر به چشمم میاد.حالا ما که تفریحی نداریم به اون صورت خیلی کمه اما خب نمی دونم چم شده.از داداشم اینا و بابام اصلا خجالت میکشم باردار شدم.یه حالی م اصلا.شما اینجوری نبودین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وا ...تواین سن باردار شدی این همه تنش نداره.پس اون بدبختی ک ۱۶ سالگی بچه دار میشه چی بگه باید بره بمیره ک.البته بگم منم خیلی استرسی میشم مخصوصا برا زایمان یا مراقبت های بعدش.اما شیرینیش ب همه اینا می ارزه خب
بالاخره مسئولیتهای خاص خودش رو داره ولی نه اینکه کلا تفریح از بین میره والا دوست ای من همش به تفریح و گردشن با دوتا بچه کوچیک
خدایا امضا قبلیم رو حذف کردم اینبار نا امیدم نکن ،بچم رو به تو سپردم سلامتیش رو از تو میخوام .دوستان سقط مکرر هستم لطفا برای سلامتی بچم اگه دوست دارید یه صلوات بفرستید ممنون .میخوام اتفاق های خوب بارداری فعلیم رو توی امضاء بنویسم که همش ناله و گلایه نباشه خدا رو شکر امروز ۴.۴ .۹۹ رفتم صدا قلبش رو شنیدم خدا رو هزار با شکر .لطفا دعا کنید غربالگری هامم خوب باشه ممنون .خداروشکر امروز ۹۹/۴/۳۱ رفتم سنوگرافی غربالگری خداروشکر خوب بود خدا کنه فردا که میرم آزمایش بدم جواب اونم خوب باشه دعا کنید برام.امروز5/5جواب آزمایشم دیدم خدارو هزار مرتبه شکر خوب بود.وای چه حس و حال قشنگی بود انگار یه بار سنگین رو از روی دوشم برداشتن .برای سنو گرافی آنومالی و آزمایشش دعا کنید اونا هم بخیر بگذره .خب امروز ۲۵ .۵ رفتم جواب آزمایش آنومالی رو گرفتم که خدا رو صد هزار مرتبه شکر خوب بود ولی باید سرکلاژ بشم و سنو آنومالی برم خدا کنه اونا هم به دعای شما دوستان خوب باشه.خداروشکر۶.۱۰ رفتم سنو آنومالی گفتن همه چی خوبه ممنون از دوستانی که دعا کردن یکم لکه بینی دارم که ان شاءالله اونم رفع بشه خیالم راحت بشه
🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨👩👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همهی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
از طرفی میگن از خواب و خوراک میوفتی خیلیش بستگی به مدیریت خودتون داره من با بچه پنج ماه و نیمم هرجا میخواستم میرفتم و خیلی هم خوب بود حتی کلاس هم میرفتم به خواب و غذا و کارهای خونمم میرسیدم