2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین😐

88 بازدید | 10 پست

دیشب خونه مادر شوهرم دعوت بودیم ساعت یه ربع به ۷ رفتم پایین(تو یه ساختمان زندگی میکنیم)

دیدم دوتا خواهرشوهرم دم درن.سلام علیک کردم و پرسیدم مامان خونه نیس؟گفتن نه...گفتم شماام دارین میرین بیرون؟گفتن اره...منم گفتم وقتی اومدین زنگ بزنین منم بیام

بعد مادرشوهرم ساعت۷ونیم زنگ زده برنجا بپز😐

بعدشم ساعت ۹شب اومدن خونه...رفته بودن خرید..لباس بخرن

به نظرتون نباید قبلش به من گفت یا یه معذرت خواهی میکرد؟

مثلا من مهمون بودم

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤

حق داری

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم بودم ناراحت میشدم

حالا نمیدونم حق داریم یا نه😑

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
😂😂😂چه باحالن خب میگفتی مرسی من خونه خودم شام خوردم شمام خسته شدین یه روز دیگ میام

😐اره خیلی باحالن

تازه اخرشبم رفته نشسته دستشو گذاشته رو پای شوهرم باهاش حرف میزنه

چقدر زندگی روبرای خودتون سخت میگیرید 

عزیزم مثل مادر وخانواده خودتون بهشون نگاه کن 

اگه مادرخودتون بودن ناراحت میشدید 

کم کم این حس قشنگ به اون هاهم منتقل میشه واون هاهم این حس به شما دارن 

بزارید همسرتون عاشقتون باشه وبهتون افتخارکنه 

سعی دراصلاح داشته باشید نه خراب کردن رابطه   😊

چقدر زندگی روبرای خودتون سخت میگیرید  عزیزم مثل مادر وخانواده خودتون بهشون نگاه کن  اگه ...

اخه هرچی بخوام مثبت نگاه کنم نمیشه😶

نمیدونی چه کارا به سرم میدن ک