2777
2789
عنوان

کرم کلاژن

269 بازدید | 8 پست

بچه ها شما کرم کلاژن رو اطراف لب یا نزدیک خطوط چشم(ن دور چشم) هم میزنین؟!

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من جدیدا کرم جوان کننده خریدم. نمیدونم همونی که شما میگی هست یا نه... ۳۴ سالمه. به کلاژن ساز نیاز دا ...

نمیدونم ترکیباتش رو بخون ببین کلاژن هم داره یا ن؟!احتمالا داره.تو رژیمی؟ رژیمت چیه؟ منم رژیم دارم.

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
نمیدونم ترکیباتش رو بخون ببین کلاژن هم داره یا ن؟!احتمالا داره.تو رژیمی؟ رژیمت چیه؟ منم رژیم دارم.

چشم میخونم حتما.

رژیم کالری شماری...   خیلی دلم میخواد قرص بخورم ولی هم قرص خوب نمیشناسم هم میترسم. فعلا یک ماهه نزیدک ۵ کیلو کم کردم

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چشم میخونم حتما. رژیم کالری شماری...   خیلی دلم میخواد قرص بخورم ولی هم قرص خوب نمیشناسم هم می ...

من دکتر رفتم. برنامه داد. الان ی هفته ست.از 68 رسیدم 65 امروز. مدتها بود 65 رو روی ترازو ندیده بودم اینقد خوشحال شدم😍😍

من دکتر رفتم. برنامه داد. الان ی هفته ست.از 68 رسیدم 65 امروز. مدتها بود 65 رو روی ترازو ندیده بودم ...

اخی. چقدر خوب. موفق باشی عزیزم.  قرص هم بهتون دادن؟ کرمی چیزی؟

اخی. چقدر خوب. موفق باشی عزیزم.  قرص هم بهتون دادن؟ کرمی چیزی؟

ن هیچی. فقط ی چی ی بگم شاید ب دردت خورد. گفتس حتما روزی دو لیتر اب بخور و تو بطری ت ی قاشق خاکشیر تخم شربتی بگیر. وگرنه رژیم ب خودی خود یبوست میاره

ن هیچی. فقط ی چی ی بگم شاید ب دردت خورد. گفتس حتما روزی دو لیتر اب بخور و تو بطری ت ی قاشق خاکشیر تخ ...

متوجه شدم. ممنون که گفتید. منم انجام میدم حتما. مرسی