2789
عنوان

چیکار کنم😭😭😭

182 بازدید | 20 پست

نامزدم بهم بی محلی میکرد دیشب قبل خواب تصمیم گرفتم حرفامو براش بنویسم علتشو بپرسم چیز بدی هم ننوشتم فقط گفتم منم مشکل دارم منم فکر و خیال دارم ولی سر تو خالی نمیکنم اخه قبلا میپرسیدم چیزیت شده میگفت از صب تا شب توی مغازم خستم تنهام بورسم ریخته کلی توی ضرره همش توو فکره 

الان دیدم پیاممو خونده ولی جوابمو نداده کلا اینطوری شده نه زنگ میزنه ن پیام میده هیچی 

عقدی؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

محلش نده

یه بار زنگ زدی

یه بار پیام دادی

جواب نداد. دیگه نده

بذار خودش بیاد سمتت. چرا خودتو کوچیک میکنی؟؟ 

جرا نشون میدی نقطه ضعفته؟؟ 

محکم باش لطفا. 

تو هم مثه اون رفتار کنی 

میاد سمتت ناخودآگاه

متولد مهر 
خب توهم فعلا سمتش نرو ی مدت بذار تو حال خودش باشه چیزی راجب غار تنهایی و ... شنیدی؟

نه نشنیدم

قبلا یادمه فقط میگفت تو حالت بد میشه دوس داری یکی باشه باهات فقط صحبت کنه ولی من مثل تو نیستم من میگم کسی دور برم نباشه تنها باشم

نشون کرده همیم تا بعد یه مدت بیان فعلا نه

اگه خیلی وقته اینجوریه کات کن

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
مرداوقتی ازلحاظ مالی مشکل دارن خیلی اخلاقشون بدمیشه ومنزوین ی مدت کمتر پیگیرش باش بزار توحال خودش با ...

عاشق امضات شدم😍

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!