2777
2789
یه چیز بگم ناراحت نمیشید؟ میشه بس کنید؟ دیشب که از در و دیوار سایت این خبر میپاشید همه اظهار نظر م ...

یک مشت خاله زنک

هر کی از خواب پامیشه بدو بدو میاد تاپیکشو میزنه

بابا همه نت دارن همه هم خوندن تکذیب شده

خدایا چقدر تاپیک میزنید😩😩

یاد تاپیک خدابیامرز ماه چهره خلیلی افتادم😒

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره ها چه شایعه هایی واسشون می‌سازن زندگی راحت ندارنا

تازه یه عده هم میگن خودش ساخته اونا دیگه کین 😂

آخه کسی ک چند ماه چند ماه پست میذاره تبلیغات هم نداره یه مشت فالوور بی ادب و حراف ب چه دردش میخوره

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
عزیزم جامعه ما پر این چیزاس خب😂😂فضول کار هم دیگن

به جای این چیزا اگه دو کلمه کتاب میخوندیم میخوندیم می فهمیدیم هرچیزی ارزش بحث نداره.

فقط دیگران رو نمیگمااا.خودم رو هم میگم که اومدم تو تاپیکی که میدونم تکراریه دارم بحث میکنم😂😂😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یک مشت خاله زنک هر کی از خواب پامیشه بدو بدو میاد تاپیکشو میزنه بابا همه نت دارن همه هم خوندن ...

یه بار دیگه چنین تاپیکی تو سایت ببینم گزارش میزنم.

آخه موضوع بهتر نبود واسه بحث.

چه اتفاق مهمی واقعا

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه بار دیگه چنین تاپیکی تو سایت ببینم گزارش میزنم. آخه موضوع بهتر نبود واسه بحث. چه اتفاق مهمی واق ...

همین الانم بزن

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
همین الانم بزن

تاپیک شما رو هم بزنم؟

اوه اوه اون پایین یه تاپیک میبینم که اسم فروتن توشه برم بترکونمش😀

تاپیک شما رو هم بزنم؟ اوه اوه اون پایین یه تاپیک میبینم که اسم فروتن توشه برم بترکونمش😀

اره بزنید بترکه وقتی تکراریه 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊