2777
2789
یه چیز بگم ناراحت نمیشید؟ میشه بس کنید؟ دیشب که از در و دیوار سایت این خبر میپاشید همه اظهار نظر م ...

یک مشت خاله زنک

هر کی از خواب پامیشه بدو بدو میاد تاپیکشو میزنه

بابا همه نت دارن همه هم خوندن تکذیب شده

خدایا چقدر تاپیک میزنید😩😩

یاد تاپیک خدابیامرز ماه چهره خلیلی افتادم😒

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیچاره ها چه شایعه هایی واسشون می‌سازن زندگی راحت ندارنا

تازه یه عده هم میگن خودش ساخته اونا دیگه کین 😂

آخه کسی ک چند ماه چند ماه پست میذاره تبلیغات هم نداره یه مشت فالوور بی ادب و حراف ب چه دردش میخوره

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
عزیزم جامعه ما پر این چیزاس خب😂😂فضول کار هم دیگن

به جای این چیزا اگه دو کلمه کتاب میخوندیم میخوندیم می فهمیدیم هرچیزی ارزش بحث نداره.

فقط دیگران رو نمیگمااا.خودم رو هم میگم که اومدم تو تاپیکی که میدونم تکراریه دارم بحث میکنم😂😂😂

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

یک مشت خاله زنک هر کی از خواب پامیشه بدو بدو میاد تاپیکشو میزنه بابا همه نت دارن همه هم خوندن ...

یه بار دیگه چنین تاپیکی تو سایت ببینم گزارش میزنم.

آخه موضوع بهتر نبود واسه بحث.

چه اتفاق مهمی واقعا

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

یه بار دیگه چنین تاپیکی تو سایت ببینم گزارش میزنم. آخه موضوع بهتر نبود واسه بحث. چه اتفاق مهمی واق ...

همین الانم بزن

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊
همین الانم بزن

تاپیک شما رو هم بزنم؟

اوه اوه اون پایین یه تاپیک میبینم که اسم فروتن توشه برم بترکونمش😀

تاپیک شما رو هم بزنم؟ اوه اوه اون پایین یه تاپیک میبینم که اسم فروتن توشه برم بترکونمش😀

اره بزنید بترکه وقتی تکراریه 

هرکه خوداند وخدای دلش که چه دردیست در کجای دلش😊