2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه سوال من واسه اولین بار میخوام چادر بخرم در حد مسافرت تو مشهد چه نوع چادری پیشنهاد میکنین که هم ...

چادر شال دار خیلی عالیه  چادرای دیگه مثل قجری و عربی و اینا خیلی سنگینن و گرفتنش  بنظر من سخت تره ولی شال دارا عین مانتو میمونه  هم راحته هم شیکه من از حجابسرای شهرمون یدونشو خریدم ۳۴۰ تومن.

میشه دعا کنید برام " حاجت " بگیرم😭😞
چادر شال دار خیلی عالیه  چادرای دیگه مثل قجری و عربی و اینا خیلی سنگینن و گرفتنش  بنظر من ...

آخ نه شالدار واقعا دوست ندارم دقیقا چون مثل مانتو میمونه دوست ندارم

اگه یکم سنگین باشه عیبی نداره چون زیاد نمیخوام بپوشمش 

عربی‌ یا عبایی خوبه؟ چه جنسی باشه که خراب نشه؟

جنسش چی باید باشه که خوب و باکیفیت باشه؟ عربی بنظرم خوبه ولی نمیخوام براق باشه.یکمی حالت مات داشته ...

من خودم کرپ استفاده میکنم معمولا بستگی به نوعش داره اگر جنس خوبی باشه چروک هم نمیشه

اکر حضوری خرید میکنی یه مقدار از پارچه رو تو دستت محکم مچاله کن اگر به حالت اول برگشت خوبه اگر چروک‌ شد قطعا چروکش زیاده

آخ نه شالدار واقعا دوست ندارم دقیقا چون مثل مانتو میمونه دوست ندارم اگه یکم سنگین باشه عیبی نداره چ ...

خیلی موافقم چادر شالدار واقعا پوشش چادر نیست حرمت چادر نداره 

به نظر من اگر حتی یکی دو ساعت میخوای چادر بپوشی واقعا چادر بپوشی نه هر لباسی که اسمش چادره

با چادر هایی که مث لباس مجلسی پر از زرق و برق و نگین اینا هم موافق نیستم 

اصل چادر یعنی جلب توجه نداشته باشه نه خودش جلب نگاه کنه