2777
2789
عنوان

گردن نوزاد

391 بازدید | 22 پست

خانوما توروخدا کمک کنید کسی بوده بچش دیر گردن گرفته باشه دخترم چهارماه و نیمه هنوز گردنشو ثابت و سفت نمیتونه بگیره وقتی حالت سینه خیز میذارم میتونه گردنشو بیاره بالا 

اما بغل میکنم از روبه رو که نگاش میکنی گردنش افتاده است دستشو میگیرم از رو بالشت بلند کنم گردنش هم میاد به عقب نمی افته

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خب اونکه گردن میگیره خوب که 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

دختر منم بالا ۴ماهگی گردن گرفت دیر گرفت نگران نباشه میگیره

واقعا امسال سال موشه🐭همه رفتیم تو سوراخ قایم شدیم وهی میخریم وانبار میکنیم ومیخوریم😁😁😁اگه کسی رو هم ببینیم فرار میکنیم🙄😁😁🐁🐀🐀🐀
نمیدونم هر کی میبینه میگه چرا گردن نگرفته 

دستش نگیر بلندش کن خطرناکه هم دستش ادیت میشه هم گردن هم ستون فقراتش به وقتش بلند میشه اینجور فشار میاریش ولی ببرش ارتوپد خیالت راحت بشه