بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من کاملا با مهریه مخالفم. اونم فقد بخاطر اینکه متاسفانه جایگزین شناخت و تحقیق شده طرف میخاد ماشین بگیره 1ماه وقت میذاره قیمت و امکانات و نقصا و پونای مثبتشو زیر و رو میکنه. ولی برا دوماد گرفتن نه. میگه مهریه بالا میزنیم آخه این درسته؟؟
دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒
تنصیف ک الان هست البته یطرفه😔. ینی نصف اموال مرد مال زن میشه ن برعکس حضانتم تا 7یا9سالم ک دا ...
تنصیف اموال تو شروط ضمن عقد فعلی بدرد نمیخوره چون شرطش اینه درخواست طلاق از سمت مرد باشه زن درخواست بده شامل نمیشه و دوم حق طلاق .اقعا مهمه و از واجباته نداشته باشی به سختی میتونی از شوهعرت جدا بشی چون حق طلاق به دست مرده و در ضمن حق اشتغغال و تحصیل رو هم سانسور کردی و درمورد حضانتم یه مادر بچش رو بیشتر از 7 سال میخواد. البته اون 7 سالم به شرط شوهر نکردنشه و اگه زن جوون باشه بخاطر بچش مجبور میشه موارد ازدواجش رو از دست بده.
خدا پشتیبان همه س عقل پشتیبان دختر باشه تحقیق از شوهر و خونواده ش پشتیبان باشه من کام ...
وقتی قانون اینه زن از شوهر گاوش تا خود مرد نخواد نمیتونه جدا بشه عقل میخواد چیکار کنه با ماشین که طرف نیستی طرف آدمه اولا نقصاش رو طوری میپوشونه که با هیچ تحقیقی هم نمیشه فهمید دوما آدما با گذر زمان عوض میشن تحقیق خوبه اما در کنارش سخت دگیری و در نظر گرفتن شرایطی که اگه مشکلی پیش اومد برات دردسر ساز نشه شرط عقله و هر آدم سالمی حتما اینکار رو میکنه
ربطی به قانع بودن نداره ولی اعتقادی به مهریه ندارم نظرمم هم عوض نمیشه
آفرین
زن باید هنر داشته باشه زندگیشو بچرخونه ن اینکه. ن مطالعه کنه ن حرفه و مهارتی یاد بگیره. دور از جون همه تون ن اخلاق درستی داشته باشه. ن عادتای غلطشو کنار بذاره. فقدم غذاهایی ک مامان بزرگش یادش داده رو بلده بعدم غره باشه ب مهریه و زندگیو ب شوهر تلخ کنه
دلیلای طلاق چقد آبکی شده.. متاسفم برا بیفکرایی ک برا حل مشکل فقد ی راه بد ب ذهنشون میرسه،، بابا یکم خلاقیت بخرج بده برا زندگیت😒😒