بچه ها من وام ازدواج ثبت نام کردم بانک کشاورزی ولی هنوز از طرف بانک اس ام اس نیومده میخوام بانکمو تغییر بدم به ملی شما مبدونید باید چی کار کنم؟ بانک رفتم گفت خودتون از سایت اقدام کنید میدونید باید چی کار کنم؟؟
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
همسر منم بانک کشاورزی ثبت نام کرد ولی الان میخاد بندازه بانک ملی فک کنم باید یک ماه صبر کنی نوبت بانک کشاورزیت تموم شه بعداز دوباره از اول بری ثبت نام کنی و بانک ملی رو انتخاب کنی
الان بیشتر از یک ماهه هنوز ندادن رفتم گفت تازه داریم مال دی و بهمن و میدیم
وای روز به روز بدتر میشن،زمان ما ده تومن بود ،زودم میدادن
خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
هنوز اس ام اس بانک نیومده که مداراک ببریم. توی سایت گزینه حذف ثبت نام داره نمیدونم بزنم یا نه؟
بپرس باز زنگ بزن بانک همین و بگو زنگ میزنی به قسمت تسهیلات و وام وصل کن... من دو سال پیش گرفتم اول بانک سینا بود اگر اشتباه نکنم دیدم وام نمیدن من زدم بانک رفاه و از اونجا گرفتم