ninol مدیر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 509 عنوان زایمان | مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 58 پست کسی میدونه چیکار کنم که سزارین زایمان کنم؟؟ 1399/06/16 | 07:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4073 خوش ب حالت قدرشو بدون بخدا. شوهره من اصلا قابل اعتماد نیس بخدا الان هر حرفی داشته باشم تو خودم نگه م ... خیلی بده والا مرد یکم مردونگی داشته باشه خوبه 😒 من راحتم باهاش 😂بعضی وقتا ابجیاش فش میدم 😂😂😂😂اعصابمو بهم میریزن😂
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21718 ممنون گلم خدا از دهنت بشنوه ببین از همین الان برای زایمان راحت دعا کن حتی به خدا بگو هرچی به صلاحته شاید صلاحت طبیعی باشه الان بارداری مداوم دعا کنی انشاالله براورده میشهمن شرایط زایمانم رو تو بارداریم دعا میکردم الحمدلله همونی شد که میخواستمبه خاطر همین میگم ناراحت نباش اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
ninol مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 509 خیلی بده والا مرد یکم مردونگی داشته باشه خوبه 😒 من راحتم باهاش 😂بعضی وقتا ابجیاش فش میدم 😂😂😂😂ا ... خدا بت شانس داده دیگه . کم تعریفشو بکن من حسودیم میشه🤪🤪
ninol مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 509 ببین از همین الان برای زایمان راحت دعا کن حتی به خدا بگو هرچی به صلاحته شاید صلاحت طبیعی باشه ... اره خودمم خیلی به دعا اعتقاد دارم که خدا جواب میده. انشالله همونی میشه که من میخوام. ممنون عزیزم
niiilooo عضویت: 1396/06/24 تعداد پست: 21718 اره خودمم خیلی به دعا اعتقاد دارم که خدا جواب میده. انشالله همونی میشه که من میخوام. ممنون عزیزم انشااللهخواهش میکنم گلم😘 اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4073 خدا بت شانس داده دیگه . کم تعریفشو بکن من حسودیم میشه🤪🤪 چشم☺☺☺ انشالله زایمانت راحت میشه استرس نداشته باش چن وقتته؟؟ دخمله یا پسر؟؟
ninol مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 509 چشم☺☺☺ انشالله زایمانت راحت میشه استرس نداشته باش چن وقتته؟؟ دخمله یا پسر؟؟ قربونت❤️ نمیدونم تازه متوجه شدم باردارم عزیزم
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4073 قربونت❤️ نمیدونم تازه متوجه شدم باردارم عزیزم اهان مبارکه اووو خیلی حالا مونده انشالله درست میشه شاید اصلا خودش سزارین شد من ۲۹هفتمه دیگ دارم میمیرم بخدا استخون واژنم بغلای پام داره میترکه نمیتونم راه برم یا پاشم 😭😭😭 دوشنبه رفته بودم دکتر گف هنوز بچه نچرخیده پاش پایینه اینطوری باشه سزارین میشی
ninol مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 509 اهان مبارکه اووو خیلی حالا مونده انشالله درست میشه شاید اصلا خودش سزارین شد من ۲۹هفتمه ... انشالله به سلامتی خودتو بچت زایمان راحتی داشته باشی عزیزم. تو مهربونی خدا کمکت میکنه انشالله
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4073 انشالله به سلامتی خودتو بچت زایمان راحتی داشته باشی عزیزم. تو مهربونی خدا کمکت میکنه انشالله سلامت باشی . من ازسزارین میترسم شکمم پاره کنن طبیعی دوسدارم
ninol مدیر استارتر عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 509 سلامت باشی . من ازسزارین میترسم شکمم پاره کنن طبیعی دوسدارم پس انشالله طبیعی زایمان میکنی عزیزم واست دعا میکنم گلم
مامان،_آراد عضویت: 1398/09/19 تعداد پست: 4073 پس انشالله طبیعی زایمان میکنی عزیزم واست دعا میکنم گلم فداتشم 😘😘😘😘
ییلدیززز عضویت: 1399/06/08 تعداد پست: 327 سلام این یه برنامه هست مخصوص بچه داری وبارداری.من عضوم به نظرم خیلی خوبه خاستم به شماهم معرفی کنمواسه هر باردار وبچه داری لازمه واقعااز رولینک اگه خاستین میتونین نصب کنینhttps://gahvare.net/i/5b0e5c6a1b49e