2777
2789

ن لقاح دیر صورت گرفته، مبارکه 

هیچ وقت                   فراموش نکنید که:                              "دنیا تکرار نمی شود..!"از لحظه لحظه هایتان نهایت استفاده را ببرید و خوبیها را پخش کنید.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برا من هردوتاش خیلیی پررنگ بود 

ولی کم رنگ پررنگیش ربطی به ضعف بچه نداره😐

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
چندمین روز زده بودی؟اول صبحت؟

اول صبح بود سه روز از زمان پریودم گذشته بود زدم کمرنگ شد با چراغ قوه نشون شوهرم دادم دیگه تا چهار روز هر روز میزدم تا دیگه در حد بی بی چک شما شد و بعد رفتم آزمایش مثبت بود بچه ام هم سه کیلو و صد گرم به دنیا اومد اصلا ربطی به ضعیفی نداره

چهارمین کاربری😐

مبارکت باشه عزیزم نی نی چندمه؟؟؟🤗

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
مرسی گلم .اولی بعد 3 سال اقدام ..کادوی امام حسینه من خیلی گلگی کردم که دیدی منو ندیدی ارباب.  ی ...

واییییی الهیییی قربونت بشم چقد عالیییییی انشالله به سلامتی باشه عزیزم😍😍😍❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹

حتما از خودت مراقبت کن تو این دوران تا هم خودت هم نی نی سالم وسلامت بگذرونین این چند وقتو

کی فهمیدی که بارداریت مثبته؟

به آقاتون چجوری گفتی؟

اگه دوست داشتی بگو عزیزم آخه خیلی صحنه قشنگی میشه مطمئنا من بعد ۴ماه برام خاطره ساز شد براشما که قطعا جذاب تره

واییییی الهیییی قربونت بشم چقد عالیییییی انشالله به سلامتی باشه عزیزم😍😍😍❤❤❤❤🌹🌹🌹🌹🌹 حتما از خ ...

دیشب به اصرار برادرم بیبی چک خریدم.دیگه انقد منفی دیده بودم که ...بعد خونه پدر شوهرم شام بودیم رفتم اونجا زدم به مادرشوهرم گفتم میخواس گریه کنه چشاش پر اشک شد ..داداشم زنگ زد گرفتی گفتم اره تا عکسشو فرستادم زنگ به شوهرم زده و گفته بود مبارکه ..شوهرم فکر کرده بود منظورشماشین خارجیه جلودرمونه گفته بود برا گچکاراس ...براخودمون نیس ...داداشم گفتنی شوکه شده بود بلافاصله بهم زنگید گفت خبریه؟؟خیلی خوشحاله دم ب دقیقه میگه چرا کمرنگه...