2777
2789
عنوان

من بد شدم؟

261 بازدید | 13 پست

دیروز سر بیرون رفتن که نذاشتم شوهرم بره و اون برگشت گفت تو این خونه هیچ غلطی نمیشه کرد، باهاش سرسنگین شدم. کلا روزای تعطیل یا روزایی که زود میاد خونه همینه بساطمون چون اکثروقتا میخواد بره بیرون.دیروزم حالش خوب نبوده از سرکار مرخصی گرفته بود ظهر اومد خونه. 

خلاصه اصلا تا آخر شب نیگاش نکردم

شامم براش درست نکردم. چون پیش خودم گفتم حالا که تنهایی راحت تره فرض کنه من اصلا وجود ندارم

پیش خودم فک کردم جدا ازش بخوابم.گفتم اگه هیچی نگفت میرم برا خودم رختخواب میندازم. ولی نشد. صدام کرد که برم سر جام بخوابم منم نخواستم الکی کش پیدا کنه. ولی پشتمو کردم بهش اصلا محلش ندادم. هرچی هم طبق عادت قبل خواب نازم کرد اصلا اهمیت ندادم. ولی نصف شب خواب ترسناک دیدم مجبور شدم برم بغلش. گفتم خواب بد دیدم. گفت از بس فکرای بیخود میکنی. 

من عمده ی مشکلم با این بیرون رفتنشه به خدا. نمیتونم وقتی تنها میره بیرون هزارجور فکر نکنم. همش میگم خب چرا منو نمیبره. از من عارش میاد؟ دوس نداره کسی منو ببینه؟ جایی میره که من نباید بدونم؟ هزارتا از این سوالا تو فکرمه

نمیدونم باید چیکار کنم. اگه کسی بلده راهنماییم کنه

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا خو شاید دوس داره تنها باشه یکم مگه اسیره

من بهشم گفتم با بیرون رفتنت مشکل ندارم. برو. ولی توقع دارم مثلا از ده باری که تنها میره یه بارم به من بگه پاشو با هم بریم.

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
باید ببینی کجا میره....اگه مثلا خونه مادرش و ایناست موردی نداره

خونه مادرش میدونم نمیره. اونجا میرفت خیالم راحت بود. خودش میگه جایی نمیرم. تو خیابون پرسه میزنم. اگه دوستی رفیقی هم دیدم وایمیسم چند دقیقه ای حرف میزنیم

کجا میره بستگی داره کجا بره نثلا خونه مادرش یا با دوستاش میره

ترسم از اینه که بره شیره کش خونه ی برادرش. از برادرش متنفرم. همش میگم یه بار برم اگه اونجا باشه مچشو بگیرم آبرو واسه هیچکدومشون نذارم😐

بنده خدا  خب بره بیرون چیکارش داری

میدونم شمام اگه جای من بودید مث من حساس میشدید

خب بزار بره بعضی اوقات ادما احتیاج دارن تنها باشن  اگه خیییلی زیاد شد یک بار تعقیبش کن که خیال ...

دلم میخواد ولی نمیشه. البته یه بار اینکار رو کردم. ینی رفتم جایی که شک داشتم باشه ولی نبود

شیره کش خونه چیه دیگه؟

یه اتاق تو خونه ش درست کرده واسه شیره و تریاک کشیدنش