2777
2789
عنوان

نامزد

180 بازدید | 10 پست

خانوما من سیمکارتم گم شده چن وقت پیش بعدش رفتم ی سیمکارت خریدم الان بعد یه مدت نامزدم هم برام سیمکارت خرید ب نام خودش شاید از نظرتون عادی باشه ولی اصلا ازین عادتا نداره ک یهویی کاری انجام بده.با سیمکارت میشه کسی و زیر نظر گرف؟بنظرتون چیکار کنم اخه نامزدم خیلی غیرتی و حساسه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی شنوده سیمکارت؟؟؟

احتمالش هس

ولی خب حساس نشی بهتره🙄

همش چوب سادگیمونو میخوریم!!!!                      وقتشه بد باشیم .... شاید واسه همیشه ...                                ✋

ب خودت اطمینان نداری؟

من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام🥀 سابقه پنج بار تعلیقی😕اگه با نظرم مخالفی یه نفس عمیق بکش بعد تایپ کن منم جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون ،دل بشکنه پس جواب نمیدم🙏🏻💙

خب چک کنه 

مگه چکار میکنی

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
تو  دوس داری یکی یواشکی چکت کنه؟وات د هل

من که مدام گوشیم دست شوهرمه هیچ مشکلی ندارم 

هر جا تاپیک دوست پسر ببینم گزارش میزنم ، بذار بگن افکارم پوسیده ست ، اما من دختری ام که تمام زیباییم و محبتم و احساسم رو فقط و فقط خرج همسرم میکنم نه یه پسر غریبه که معلوم نیس تهش بیاد منو بگیره یا جداشیم و همش بترسم مبادا ازدواجم رو به هم بزنه (کم نبودن این تاپیک ها و اینجور موارد)  ، گاهی افکار پوسیده بهتر از روغنفکریه !یادتون نره ما تو ایران زندگی میکنیممممم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز