بچه ها قرص اورژانسی دوتایی رو یکی سریع بعد رابطه خوردم دومی که بعد دوازده ساعت بود سه چهارساعت دیرتر خوردم یعنی تاثیر نداره ؟؟؟؟؟تازه دوماه زایمان کردم از استرس دارم میمیرم
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
منم الان به درد تو دچارم باید ساعت ۸ میخوردم ولی الان خوردمش...منم دخملیم ۳ ماهشه ...تا پریود بشم تو شک هستم ولی از اونجایی که قبلا هم خوردم میگن یا باید دوتاش رو باهم بخوری یا ۱۲ ساعت بعد در ضمن بد به دلت راه نده اخه بدن از کجا میدونه ۱۲ ساعت گذشته یا ۱۶ ساعت
منم الان به درد تو دچارم باید ساعت ۸ میخوردم ولی الان خوردمش...منم دخملیم ۳ ماهشه ...تا پریود بشم تو ...
بخدا دارم میمیرم ولی تا ۷۲ساعت وقت هست تا پس فردا مهلت دارم فردا ب شوهرم میگم از داروخونه بپرسه که اگتاثیر نداره دوباره بخورم چه گرفتاری شدیما من بچه دومم تازه دنیا امده سکته میکنم اگه حانله بشمممممم😭😭😭
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
ضرر نداره ... مسئول بهداشت دوسه تا بهم داد میگه تو از چشات معلومه یکی دیگه رو شاخته مواظب باش اخه ۲ ماه بعدازدواجم نی نی دار شدم دیگه دهنشونو سرویس کردم