2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

482 بازدید | 19 پست

بچه ها قرص اورژانسی دوتایی رو یکی سریع بعد رابطه خوردم دومی که بعد دوازده ساعت بود سه چهارساعت دیرتر خوردم یعنی تاثیر نداره ؟؟؟؟؟تازه دوماه زایمان کردم از استرس دارم میمیرم 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

استرس نداره ک فوقش حامله میشی ببین من چ ریلکسم 

زندگی باتوبهتره میخوام عاشقت بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم زندگی باتوبهتره بذارتودنیات بمونم نگو حرف رفتنو بی تومن نمیتونم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان به درد تو دچارم باید ساعت ۸ میخوردم ولی الان خوردمش...منم دخملیم ۳ ماهشه ...تا پریود بشم تو شک هستم ولی از اونجایی که قبلا هم خوردم میگن یا باید دوتاش رو باهم بخوری یا ۱۲ ساعت بعد در ضمن بد به دلت راه نده اخه بدن از کجا میدونه ۱۲ ساعت گذشته یا ۱۶ ساعت 

منم الان به درد تو دچارم باید ساعت ۸ میخوردم ولی الان خوردمش...منم دخملیم ۳ ماهشه ...تا پریود بشم تو ...

بخدا دارم میمیرم ولی تا ۷۲ساعت وقت هست تا پس فردا مهلت دارم فردا ب شوهرم میگم از داروخونه بپرسه که اگ‌تاثیر نداره دوباره بخورم چه گرفتاری شدیما من بچه دومم تازه دنیا امده سکته میکنم اگه حانله بشمممممم😭😭😭

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
استرس نداره ک فوقش حامله میشی ببین من چ ریلکسم 

وای میمیرم دیگ دومی تازه دنیا امداااااااا

عزیزم مگه بچه شیر نمیدین؟قرص واسه شیر ضرر داره

نداره از دکتر پرسیدم‌