2777
2789
عنوان

داستان واقعی

532 بازدید | 17 پست

خانما کسی داستان واقعی نداره بذاره 

همه تایپیکا در مورد ممد خانمه😂. 

یه داستان مثل داستان یکی از کاربرا که هفته گذشته گذاشته بود خیلی غم انگیز بود 

داستان دلربا

خدا یاور تنها ترین تنهایان است

تواخرین تاپیکم هست امروز گذاشتم

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مرسی عزیزم😘😘

فدات💚

حسین جان،پسرانت همگی نام علی بنهادی،جان عالم به فدای دل بابایی تو😍❤رَبِّ لا تَذَرنی فَردَاً و اَنتَ خَیرُالوارِثین❤رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُریّته طیبه اِنّک سمیعُ الدُعا❤حالا ک تااینجا اومدی یه صلوات از اون ته تهای دلت برام میفرستی؟❤😍
بله آموزنده بود . 

ببین این رمانا واقعا چیزی جز حس بدبختی و ترحم برای ادم نمیاره من میبینم این داستانا چرا انقدر طرفدار داره خب ناراحت میشم 

کافیه یکم رمانا سنگین تر بخونین فقط یکم اون وخ میفهمین این رمانارو چند تا ادم معمولی نوشتن فقط برا سرگرمی

ببین این رمانا واقعا چیزی جز حس بدبختی و ترحم برای ادم نمیاره من میبینم این داستانا چرا انقدر ...

میدونی آیلی جان 

درسته پر از غم هست ولی بعضا عینه حقیقته و وجود داره 

ولی رمان تخیل یک ذهنه 

و اون چی که باید دریافت کنی مثل داستان واقعی دریافت نمیشه . 

همین داستان دلربا واقعا به من یاد داد جلو نفس نگیری تهش نابودی نه فقط برا خود شخص هست بلکه چندین نفر هم هر چن بی گناه تو نابودی خودت سهیم میشن

خدا یاور تنها ترین تنهایان است