2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

احساس میکنم خیلی زشتم 

زشتی و زیبایی ساخته ی ذهن خودته گاهی زیباترین آدما به خاطر اخلاق و شخصیت بدی که دارن باعث شدن همه ازشون دوری کنن.... اخلاق و شخصیت آدمه که باید زیبا باشه عزیزم 

هیشکی زشت نیست زشتی فقط به اخلاق گنده

🥺☹️دلم میخاد گریه کنم. اصن نگاایینه نمیکنم ب لوازم ارایشی ام رغبت نمیکنم 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
زشتی و زیبایی ساخته ی ذهن خودته گاهی زیباترین آدما به خاطر اخلاق و شخصیت بدی که دارن باعث شدن همه از ...

دوست ندارم خودمو 

اصن دلم میخاد اسید بریزم‌روخودم🥺

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
دوست ندارم خودمو  اصن دلم میخاد اسید بریزم‌روخودم🥺

میدونی عزیزترین کسم بهم گفته خوشگل نیستی ولی فقط برای چن دیقه ناراحت شدم بعدش بیخیال چون دست خودم نبوده ک خودمو سرزنش کنم

میدونی عزیزترین کسم بهم گفته خوشگل نیستی ولی فقط برای چن دیقه ناراحت شدم بعدش بیخیال چون دست خودم نب ...

خودمم‌ مشکلی ندارم ولی ازبس میگن ارایش کن این کن اون کن احساس میکنم خیلی زشتم پوستم جوش داره منافذ باز داره 

باید روخودم کار کنم 

دوست ندارم خودمو  اصن دلم میخاد اسید بریزم‌روخودم🥺

تلاش کن ذهنیتتو راجع به خودت عوض کنی همه ی آدما زیبان حالا یکیو میبینی چشمای خیلی قشنگی داره اون یکی میبینی قدبلندی داره یکی دیگ هیکل خوبی داره ولی بین اينا خیلی کم پیدا ميشن کسایی که کاملا بی نقص باشن خلقتمون که دست خودمون نبوده ولی میتونیم از خودمون یه شخصیت زیبا بسازیم که از همه چی مهم تره 

خب مگه نمیگی زدی ریوش کردی؟ دلتنگ چی هستی خو؟ بگو اهنگ تو بگم😂😂😂

بعضی وقتا یجوریع فک میکنم خیلی دوسم داره ولی بعد یهو هیچی ب هیچی :)

الانم نمیدونم چی میشه 

میاد ؟نمیاد؟؟!

واسه این وضعیتم اهنگ هس؟😂

بعضی وقتا یجوریع فک میکنم خیلی دوسم داره ولی بعد یهو هیچی ب هیچی :) الانم نمیدونم چی میشه  می ...

وضعیتت یکم کمیابه😂😂

ولی یه اهنگ پیشنهاد میکنم تقریبا به شرایطط میخوره

مال شاد مهره

میگه  لعنت به اوم شب که تو گفتی من دیگه بر نمیگردم

لعنت به اوم شب که تا صبح گریه میکردم

گفتی که از پیشت برم فراموشم'میکنی حتما

اگه عاشقت نبودم تا اللن صبر نمیکردم 

این خیلی خوبه

من وقتی با عشق خیالیم دعوام میشه اینو گوش'میدم😂