2777
2789
عنوان

گذاشتن آیودی

147 بازدید | 7 پست

خانوما من میخوام آیودی بزارم .میخواستم بدونم درد داره گذاشتنش ؟عوارض داره ؟اگه معاینه هارو سروقت نرم ایراد داره ؟ آیودی بهتره یا آمپول س ماه ؟ کلا دچار تردید شدم نمیدونم بزارم یا نه ؟ از زایمان طبیعی دیگه از معاینه میترسم .لطفا اگه تجربه دارین راهنمایی کنین .درضمن بهداشت میخواد برام آیودی بزاره.خوبه بنظرتون چطوره ؟

عزیزم اگر دکتر بگذاره بنظرم بهتره 

چون قلق داره گذاشتنش 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وای منم میخوام بزازم میترسم.چن وقت ی بار مگه باید بری معاینه

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

وای .نمیدونم چیکار کنم فردا قراره برم .دو دلم .از دردش میترسم .بعدشم من چند روز پیش قرص اورژانسی خوردم .شنیدم میگن بعد خوردن قرص اورژانسی ب خونریزی میفته ادم .نمیدونم پریود شدم یا تاثیر قرصه .و اینکه دو سال طبیعی جلوگیری داشتم و اتفاقی نیفتاد .بهتر نیست مثل گذشته طبیعی جلوگیری کنم

2827
2791
2779
2792