2777
2789
عنوان

دیگه تموم شد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 27 پست
چند وقتت بود؟ من تو ۲۱ هفته یه جنین رو با زایمان طبیعی سقط کردم .دردم نیم ساعت بود .یه درد یهویی او ...

کورتاژ سخت؟چرابدنت بهم ریخت

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁
دیگه فحشاشون هیچ😐بما میگفت یکی از ماماهااا بی غیرتااا بزاین دیگه بی عرضه ها عرصه زور زدن هم نداریم ...

واااا .کجا بوده خب شکایت کنه .

من از ۷ صبح رفتم ساعا ۱۱ و نیم شب زایمان کردم .مدام شوخی میکردن و میخندیدن و شعر پیخوندن و ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فردامیشد۱۱هفته😭 نه کورتاژنشدم

تو ۱۱ هفته انقد اذیت شدی؟حتما کلا بد دردی . 

من ۲۱ هفته م تموم شده بود . دوتا دختر دارم که سزارین کرده بودم .خودم کلی پشیمون شده بودم که طبیعی نیاوردم .دکترمم بهم گفت دیدی چقد بهت گفتم طبیعی میتونی؟هی گفتی نه .

بعضیا از صبخ به خونریزی و درد میفتادن .میگرفت و ول میکرد .من همون لحظه یهو دردم گرفت و زایمان کردم .کلا پروژه  نیم ساعته .

تو ۱۱ هفته انقد اذیت شدی؟حتما کلا بد دردی .  من ۲۱ هفته م تموم شده بود . دوتا دختر دارم که سزا ...

نه واسه من خیلی سخت بود

کورتاژ سخت؟چرابدنت بهم ریخت

ببین چون بچه بزرگ بود جفت رفته بود بالا و موند همونجا . دکترم گفت تو سقطایی که بچه بزرگ میشه اصولا بقایا داریم . کورتاژ که درد نداره .چون بیهوش میکنن و بعدشم خودم پاشدم راه رفتم  .

ولی توضیحی که دکترم داد این بود که دیواره های رحم تراشیده میشه .به خاطر همین پریدم شدیییددددا زیاد شده . با اینکه دو سالزمیگذره هنوووز لخته لخته خون دفع میکنم و خیلی شدیده . یعنی دو روز اول فققط میشینم یه جا .تکون بخورم بای سرتاپامو بشورم .گفت همش اینطکورتاژه که صد بابر طایمان به هم میریزه همه چی رو 

ببین چون بچه بزرگ بود جفت رفته بود بالا و موند همونجا . دکترم گفت تو سقطایی که بچه بزرگ میشه اصولا ب ...

منم فردا میدم سونو ببینم بقایا مونده یانه

لخته دفع کردی یا نه  اگه نکردی احتمالا نمونده

آره خیلی چیزا دفع کردم😔ببخشید دکتر با دستش میکشید بیرون 

خودمم زورکه میزدم میومدند

آره خیلی چیزا دفع کردم😔ببخشید دکتر با دستش میکشید بیرون  خودمم زورکه میزدم میومدند

اون موقع رو میدونم . وقت زایمان رو نمیگم .دکتر منم تا کتف رفت تو .

ولی به دیواره رحم چسبیده بود 

اون موقع رو میدونم . وقت زایمان رو نمیگم .دکتر منم تا کتف رفت تو . ولی به دیواره رحم چسبیده بود&nbs ...

علائم نداشتی که بقایا تو بود؟؟

من الان خیلی راحت شدم  فقط درد زیرشکم و درد رحم دارم یکمی

علائم نداشتی که بقایا تو بود؟؟ من الان خیلی راحت شدم  فقط درد زیرشکم و درد رحم دارم یکمی

درد که دیگه بعد زایمان یک دهم شد . خونریزیمم مثل پرید بود. ولی لخته خون زیاد میومد ازم.همون موقع هم دکترم گفت اگه تا فردا لخته دفع کردی بهم بگو .که بهش پیام ددم گفت نود درصد بقایا مونده . 

بعد از زایمان تا سونو 

هم سونوگرافه پرسید هم دکترم هم مامایی که داشت سونومو میخوند . پرسیدنزلخته دفع کردی یا نه ؟