2777
2789
عنوان

اکو قلب جنین

319 بازدید | 26 پست

سلام خانوما کسی بوده تو سنو بگن بچش تو سنو گرافی یه نقطه سفید تو قلبش داره باید برید اکو قلب انجام بدین بعد رفع شده؟؟حال نی نی هاتون خوبه الان😥😥

خدایا مرا ببخش بخاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه خیلی ها این چیزاپیش می یاد نترس هیچی نیست

خیلی میترسم اعصابم داغونه تو نت خوندم که قبل از ۱۹ هفته باید بری که اگه بخوان سقط کنن بتونن😔😔😔😔😔

من تولارداریم گفت سمت چپ شکم جنین یک اکوژن است الانم دخترم به دنیااومده وچیزی نیست نترس

خداروشکر که خوبه💗💗💗

پسر منم اکوژن داشت هیچی نیس الانم داره از سر و کولم بالا میره و نمیخوابه خیالت راحت تازه پسرم دوتا د ...

عزززیزدلم خدا حفظش کنه برات برا من ۱.۵ بود

اصلن نترس من سر این موضوع اینقد گریه کردم ولی هیچی نیس اصن ارزش فکر کردن نداره اگ تو سونوهای دیگش چی ...

فقط فعلا امروز انومالی دادم سنو

بیخیااااال اصلاااا خودتو ناراحت نکن باور کن هیچیییی نیست بیبین بچه داری همینه از اول بارداری با هزااااران هززززااااااااررر چیز رو ب رو میشی چون علم پیشرفت کرده با کوچکترین چیز باید بررسی دقیق بشی و اینم بد نیست 

تازه تو اینقدررر با این چیزا رو ب رو میشی هیچچچ نترررس همه ما هااا با این چیزا و چیزای دیگه زیاد رو ب رو شدیم 

من مطمینم چیزی نیست ب خودت استرس نده نی نی اذیت نکن راهت خیلی سخته و پررر از سنگ 

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿