2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عید به ۳میلیون میرسه

پدرم رفت و شهر خالی شد😔😔خدایا امانتی که سپرده بودی روزجمعه تاریخ۱۳۹۹/۰۷/۹ساعا ۱۳:۲۵به خودت سپردم،نگهدارش باش ، طلب مغفرت و امرزش دارم براش،خدای مهربونم یادت باشه اون مهربانترین و خوش قلب ترین پدر دنیا بود😔😔غریب و تنها به خواست خودت پابه دنیا گذاشت بدون مادر و برادر  وپدر و با خواست خودت بردی،هر کس دوست داشت برا پدرم دختری یا خواهری کنه صلوات و فاتحه بفرسته اللهم صل علی محمدا و ال محمدا

با توجه به بیشتر بودن قیمت معامله به قیمت پایانی خیلی از نمادها فردا مثبتن برای چند ماه آینده هم که اصلا نمیشه پیشبینی کرد ولی بالا رفتن قیمت دلار معمولا باعث رشد بورس میشه

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
یعنی چی بیشتر بودن قیمت معامله به پایانی

اسکرین رو ببینید قیمتی که بالا سمت چپ نوشته قیمت معامله هست پایین تر هم قیمت پایانی:

اسکرین رو ببینید قیمتی که بالا سمت چپ نوشته قیمت معامله هست پایین تر هم قیمت پایانی:

خدایا       شکرت  

قیمت   معامله   همیشه    از قیمت پایانی بیشتره

کدوم  سهم بوده  که بر عکس باشه  

قیمت  پایانی   اون   قیمتیه که در   ساعت   12:29:59    معامله   شده رو میگه

بعد انتظار داریم بورس  منفی نشه

خدایا شکرت

خدایا       شکرت   قیمت   معامله   هم ...

قیمت پایانی تو هر لحظه از ساعت کاری بازار قابل مشاهده هست و منظور آخرین قیمت معامله شده نیست! 

خدایا       شکرت   قیمت   معامله   هم ...

در ضمن یه نگاهی به نمادهای مختلف بندازی میبینی بعضی نمادها قیمت پایانیشون کمتر و بعضی بیشتر از قیمت معاملاتیشون هست موفق باشی😏

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز