2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پیشنهادم بهت میدم من انجام دادم خونه منم شمالیه از حیاط وارد میشم من ته خونه که اتاق خواب میخوره حیاط خلوت ۱ در ۳ متر در اوردم و اتاق خودم در میخوره و اتاق پسرم پنجره و خیلی دوسش دارم و از دلگیری در اومده و نور گیر عالی که بهت پیشنهاد میدم که بعد برای گاز کشی اگه پکیج بیرون باشه بهتره که من گزاشتم تو حیاط جاشو

حال منم ۴۸ متره خیلی خوبه به بزرگتر نیازی نداری

دوتا بچه دارم عزيزم مجبورم سه خواب

منم بچه هام دارن دوتا میشن😊یه اتاق ۶×۵ درست کردم که هم دوتاشون درآینده تو یه اتاق باشن هم جا کوچیک نباشه مشکل جا نداشتع باشن نمیدونم الان که دخترم ۴ سالشه و نی نیم که هنوز توشکممه نمیدونم خوبه این فکرم یانه ولی از خونه ۳خوابه بیزارم

روح من چند وقتیه مرده😪😪😪😪😪
خوب دوتا نقشه متفاوته عزيزم

به نظر من هر کدوم را انتخاب کردی نذار حمام دستشویی ات سر هم باشه،ان شاءالله خیر خونه ات را ببینی و چشم بد ازتون دور

رب اغفر والرحم و انت خیر الرحمین🥰🥰🥰
منم بچه هام دارن دوتا میشن😊یه اتاق ۶×۵ درست کردم که هم دوتاشون درآینده تو یه اتاق باشن هم جا کوچیک ...

مبارك باشه عزيزم بچه هاي من يه جنس هم هستن اما الان اتاق كمه  با هم داخل يه خوابن يكي ميكه چراغ خواب بزن يكي ميگه خاموش جدا باشن ديگه دردسر و دعوا هم كمتر ميشه

به نظر من هر کدوم را انتخاب کردی نذار حمام دستشویی ات سر هم باشه،ان شاءالله خیر خونه ات را ببینی و چ ...

مرسي عزيزم بعد ده سال مستاجري ميخوايم شروع كنيم الان هم جدا هستن حمام با فرنگي با همن

مرسي عزيزم بعد ده سال مستاجري ميخوايم شروع كنيم الان هم جدا هستن حمام با فرنگي با همن

خدا را شکر که دارید صاحبخونه میشید،ان شاءالله روزی بیاد که همه جوونها صاحب خونه بشن🥰🥰🥰🥰

رب اغفر والرحم و انت خیر الرحمین🥰🥰🥰
مبارك باشه عزيزم بچه هاي من يه جنس هم هستن اما الان اتاق كمه  با هم داخل يه خوابن يكي ميكه چراغ ...

مرسی عزیزم...اره این مشکلاتو هم داره اتاق یکی باشه....

متراژمون ۱۴۰ ما طبقه بالاییم حیاط هم جدا کردم حیاطمون ۵۰ متره....زیربنامون ۲۵۰ متره ولی ۱۴۰ رو فقط ساختیم.کنار خونمون هم خالیه در آینده یه فکری واسش میکنیم ممکنه یه خونه جمع و جور بسازیمش واسه بچمون اگه اینجا موندیم هرچی خدا بخواد