2777
2789
تازه رسیدم آزمایشگاه الان آزمایش بدم چند ساعت دیگه جوابشو میدم حتما خبرت میکنم گلم ❤🌹🌹🌹🌹🌹

واااااااااااااا من استرس گرفتم زودباش باخبرای خوب 

دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عشقم جوابش اومد مثبته بتام ۲۰۰ شد 😍😍😍🥰🥰🥰🥰😘😘😘😘😘🌹🌹🌹🌹🌹❤❤❤❤❤❤🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

هوراهوراهوراهوراراهورااااااااااااا مبارکباشه آجی جونم بسلامتی بدنیابیاد نامدارباشه ایشالا

هوراهوراهوراهوراراهورااااااااااااا مبارکباشه آجی جونم بسلامتی بدنیابیاد نامدارباشه ایشالا

مرسی عزیز دلم قربونت برم با این انرژیای مثبتت 😘😍🥰🌹❤🤩پس تو نرفتی آزمایش ؟

❤❤
بله من شدم .و اینکه نامنظم بود پریودام و چندین بار تست زدم و همه شون منفی تا اینکه داشت می‌رفت تو پن ...

یعنی از و بی بی منفی بود تا ۵ ماه؟ 

من ۱۸ روزه عقب انداختم نمیشم از دادم هفته پیش منفی بود ولی همچنان نشدم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
یعنی از و بی بی منفی بود تا ۵ ماه؟  من ۱۸ روزه عقب انداختم نمیشم از دادم هفته پیش منفی بود ولی ...

من آز ندادم آره تا چهارماه حداقل پنج تا بی بی چک زدم ولی منفی بود پریود میشدم دوروز سه روزه وقتی درد شکم داشتم و رفتم آزمایش ۱۹هفته م بود😐😐😐😐

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

عزیزم برا منم هاله داشت 

اخه برای تو زیر پنج دقیق افتاد ولی واس من نیم ساعته میفته الانم نزدیکه سی روزه پررنگترنمیشه همون هالست با مارکای مختلف 

اخه برای تو زیر پنج دقیق افتاد ولی واس من نیم ساعته میفته الانم نزدیکه سی روزه پررنگترنمیشه همون هال ...

آها پس منفیه عزیزم انشاالله ماه بعد بیای خبر بارداری تو بدی عشقم ❤❤❤

❤❤
من آز ندادم آره تا چهارماه حداقل پنج تا بی بی چک زدم ولی منفی بود پریود میشدم دوروز سه روزه وقتی درد ...

عجبا 

دیگه به هیچی اعتماد نیست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم