2777
2789
عزیزم برا امضات صلوات فرستادم انشاالله بزودی مامان شی . شما هم واسه تو دلیم دعا کن سالم باشه  

مرسیی عزیییییزدلم انشالله ب حق ۶ماهه امام حسین ساااالمه سالم باشه😍😍❤

خدایا نجاتم بدهههههههههه😤😣

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بارداربودی عزیزم؟ 

عزیزم من سری قبل همین جور بودم باردار شدم ولی بعد چند وقت سقط شد 

الانم از ۵ روز قبل موعدم تا الان که دوروز مونده به موعدم ۱۰ تا بیبی چک زدم همه مثبتن و همه علائم بارداری رو هم دارم . با این که مطمئنم باردارم ولی برای اینکه برم دکتر فردا میرم آز خون 

❤❤
شنیدم بعضیا باردار میشن ممکنه دو سه ماه پریودم بشن!!!

بله من شدم .و اینکه نامنظم بود پریودام و چندین بار تست زدم و همه شون منفی تا اینکه داشت می‌رفت تو پنج ماه با درد خودشو نشون داد😳😳😳😳

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

شنیدم بعضیا باردار میشن ممکنه دو سه ماه پریودم بشن!!!

فک نکنم چون شدیده خونریزیم.فقط ازیک چیزی درتعجبم چون سه چهار ساله بدون مصرف دارو پریود نمیشم حتی اگه چندماه هم بگذره .ولی ایندفعه شدم اونم شدیذ

سینه هام خیلی حساسن و شدید درد میگیرن . درد پری دارم کمر و پاهام درد میکنه . ترشح شیری رنگ دارم . خی ...

منم کلااین علایمو دارم به جزسینه درد بیبی چکمم هاله انداخته نمیدونم حالاباردارم. یانه 

دختربهاری ام باپسرپاییزی میشیم یه زوج خوشگل