abnabatchobi مدیر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 502 عنوان بچه!!!! | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 22 پست ببخشین میشه قشنگ پریود شد مثل همیشه ولی باردار بود من نامزد هستم وخیلی استرس دارم نکنه بارداربشم خیلی هم مواظب هستیم ولی باز استرس میگیرم الان قشنگ ۶ روز پریود شدم ولی دلم شورمیزنه میگم نکنه حامله باشم 1399/06/15 | 20:37 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 😂😂😂ای بابا عجب تشابهی دارم رواني ميشم بخدا دلمم درد ميكنه😂شبا خوابم نميبرد ماه پيش... اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
abnabatchobi مدیر استارتر عضویت: 1399/05/11 تعداد پست: 502 دارم رواني ميشم بخدا دلمم درد ميكنه😂 شبا خوابم نميبرد ماه پيش... خیلیم حالت تهوع دارم من توام؟
pishikhoshgele عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 انقدر استرس میکشم میشنوم یکی پری میشه ولی بارداره خیلییییی احتمالش کمه ، شما مواظب باش و جلوگیری کن اتفاقی نمیفته خدایا شکرت💜
77maryammm عضویت: 1399/05/25 تعداد پست: 3487 خیلیم حالت تهوع دارم من توام؟ من احساس ميكنم غذا ميمونه رو دلم:))))نامزدمم ميگه روانيم كرزي بعد از دو ماه هنو فك ميكني حامله اي پاشو برو ازمايش بده سرويسمون نكن:)))) نميفهمهههههه اصلاا🤦🏻♀️🤦🏻♀️ اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
pishikhoshgele عضویت: 1399/02/04 تعداد پست: 4477 ببخشيد شما ازمايش داديد، ازتون نسخه يا كارت شناسايي خواستن؟! اخه يكي ب من گف لازمه!! منم اينجا مدا ... دقیق یادم نی ، با شوهرم رفتیم ، ولی فک کنم هیچی نخواستن خدایا شکرت💜
nasrinigoli عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 2613 خداییش یکی تو فامیلمون بود ک پری میشد و باردار هم بود مواظب باشستاد ایجاد رعب و وحشت در دل نامزدها
قناری۶۶ عضویت: 1399/05/28 تعداد پست: 198 انقدر استرس میکشم میشنوم یکی پری میشه ولی بارداره اون خیلییییی نادره , الکی خودتو پیر نکن با استرسولی خب حواست باشه, نذار بریزه داخل بی رحم ترین قطعه پاییز چنین است باران بزند , شعر ببارد , تو نباشی