2777
2789
عنوان

بچه!!!!

236 بازدید | 22 پست

ببخشین میشه قشنگ پریود شد مثل همیشه ولی باردار بود من نامزد هستم وخیلی استرس دارم نکنه بارداربشم خیلی هم مواظب هستیم ولی باز استرس میگیرم الان قشنگ ۶ روز پریود شدم ولی دلم شورمیزنه میگم نکنه حامله باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واي دقيقااااااا منم مث شمااام تاپيكمو بخونيد متوجه ميشين😭😭 انقدددد استرررس دارممم كه نگو😭

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
واي دقيقااااااا منم مث شمااام تاپيكمو بخونيد متوجه ميشين😭😭 انقدددد استرررس دارممم كه نگو😭

😂😂منم یه دره چاق شد شکمم اومده جلو انقدر استرس میکشم نکنه حامله باشم

😂😂منم یه دره چاق شد شکمم اومده جلو انقدر استرس میکشم نکنه حامله باشم

واااي منممم منمممممم همشم احساس ميكنم شكمم نبض ميزنه

بخدا رواني شدمم تازه سه دفعه بي بي چك زدم منفي بوده😂

كان.دومم داشتيم....

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
من تو عقد انقدر اینجوری میشدم ، الکی میرفتم آزمایش میدادم 😂😂 ولی به همین الکیا هم نیس عزیزم ، بد ب ...

ببخشيد شما ازمايش داديد، ازتون نسخه يا كارت شناسايي خواستن؟!

اخه يكي ب من گف لازمه!!

منم اينجا مداركم همراهم نيس🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️