2777
2789

مادرشوهرم دوماه پیش مریض شد ده روزامدخونه مامن جمش کردم بعدهمون موقع دنبال خونه هم میگشتم برارهن پولم کم داشتیم این هم امده روسرماخراب شده بودبعد۵تومان کم داشتیم گفتم به شوهرم بزارطلاهامو بفروشم مادرشوهرم نذاشت گفت به شوهرم ازداداشت میگیرم شوهرم قبول کردبعدمادرشوهرم بهترشدبردیمش خونش تارسیدیم برادرشوهرم شروع کردچراطلاهات نمیفروشی فلانی براخونه ش فروخت جاریمومیگفت دیگه من ناراحت شدم شبش امدیم خونه صبح باشوهرم رفتیم فروختیم پولشو دادم طلای هم نداشتن انگشترعقدم بودگوشوارهام النگوی دخترم حالاازاون قضیه دوماه میگذره دیشب رفتیم خونه مادرشوهرم چب میرفت راست میرفت به من تیکه مینداخت ماشین لباسشویش خراب شده لباساشو جاریم میبره براش میشوره من لباسشویم ازاین معمولی هاست بعدتواون ایام مریضیش همین جاریهام یه مرتبه بهش سرنزدن همه ش من جمعش کردم حالا میگه بابای من بره براشون ضمانت کنه که براخودشون ماشین لباسشویی بایخچال بخرن بابامم میگه من ضمانت نمیکنم حالاازمن ناراحت شدن شوهرم میگه فدای سرت مهم نیست ولی همش تیکه میندازن خسته شدم دیگه ببخشیدطولانی شد😢

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
چند بار تاپیک‌میزنی

خوب بچه گفتن نفهمیدن دوباره توضیح دادم

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوری کن ازش.عین‌اون یکی جاری هات.با طایفه شوهر نباید زیاد اوکی شد روشون باز میشه توقع هلشون زیاد.

به خدادوسه ماهی یه بارشایدبرم دیروزم به خاطریه موضوع دیگه رفتم