2777
2789
عنوان

قطع شدن پریودی

143 بازدید | 5 پست

برای قطع شدن پریودی چی بخورم؟مفنامیک اسیدندارم..الان روز۸پریودیمه رفتم حموم بازلک دیدم😣😣نه به موق پریودمیشم نه به موقع تموم میشه پریودیم..ازچی میتونه باشه؟همیشه جلومیندازم یا۳روزیا۵روز..این ماه ۸روزجلوانداختم😥

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
شاید کیست داری برو دکتر 

پارسال رفتم گفت فولیکولارداری ک اکثرادارن وخودش خودب خودرفع میشه نیازبه قرص نیست

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تواین مدت روحیت چطور بود؟این چیزام تاثیرداره اخه

خوب بود..فقط امروززیادازچهارپایه بالاپایین رفتم پردهاموشستم ودوباره زدم..یعنی بخاطره اینه؟مثل روزاول شدم باز..

خوب بود..فقط امروززیادازچهارپایه بالاپایین رفتم پردهاموشستم ودوباره زدم..یعنی بخاطره اینه؟مثل روزاول ...

اره حتمامن وقتی زیاد کارمیکنم یازیاد تحرک دارم بیشترخون میادبدون دردم هست  کاملا بدنامتفاوته شاید واسه توهم مث من باشه

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن