2777
2789

با اجازه اسی جان خانم های عزیز اگر دوست داشتید حتما وارد تاپیک اخرم بشید خیلی مفیده خودم بهتون مشاوره میدم کلی چیز داریم برای زیبایی از دست ندین ..ارایشی.پوست.مو.زیبایی.دستمال.رفع جوش.و...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرطوب کنندش و ضدافتابشو استفاده کردم هم رنگی هم بدون رنگ ۱۰۰ درصدشونو بدون رنگشو نباید خیلی بمالی چون گوله سفید میشه ولی بازم اگه اینجوری شد با براش میره قبلا ایزدین داشتم ولی خدا بیامرزه خیلی گرون شد

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

ضدافتاب رنگیش واسه من زیر افتاب شر شر میریخت ک فک کنم روش پودر فیکس یا کرم پودر بزنی اوکی شه

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
تیره نمیکرد پوستتو؟؟؟ من سفیدم نمیخام تیرع شم

یادم نمیاد رنگیشو خیلی وقت پیش داشتم حدودا دوم راهنمایی بودم ولی فک کنم معمولی بود شما بی رنگشو بگیر چون منم خیلی سفیدم و بورم روش پنکک هم رنگ صورتم میزنم اوکی اوکیم قشنگ میخوابه رو صورتم

نمیماسه؟؟؟ ببخش خیلی سوال کردما کی خریدی چه قیمت

نه روی پوست خیلی خوبه 

نه اشکال نداره 

فکرکنم 200.300باشه الان من بایودرماالان خیلی وقته نخریدم چندسال پیش میخریدم 60تومن ولی الان همون 200.300

Amor mio arash♥️♥️♥️ مامان آیلین و آیدین