با اجازه اسی جان خانم های عزیز اگر دوست داشتید حتما وارد تاپیک اخرم بشید خیلی مفیده خودم بهتون مشاوره میدم کلی چیز داریم برای زیبایی از دست ندین ..ارایشی.پوست.مو.زیبایی.دستمال.رفع جوش.و...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
مرطوب کنندش و ضدافتابشو استفاده کردم هم رنگی هم بدون رنگ ۱۰۰ درصدشونو بدون رنگشو نباید خیلی بمالی چون گوله سفید میشه ولی بازم اگه اینجوری شد با براش میره قبلا ایزدین داشتم ولی خدا بیامرزه خیلی گرون شد
گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂
یادم نمیاد رنگیشو خیلی وقت پیش داشتم حدودا دوم راهنمایی بودم ولی فک کنم معمولی بود شما بی رنگشو بگیر چون منم خیلی سفیدم و بورم روش پنکک هم رنگ صورتم میزنم اوکی اوکیم قشنگ میخوابه رو صورتم
گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂