2777
2789
عنوان

💚💚ختم حدیث کسا💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8577 بازدید | 496 پست
من هیچوقت پشیمون نمیشم من برای مامان شدنم میخوام بخونم مگه میشه پشیمون شم

خدا ان شالله  بهت یه سه قلو سالم بده اون وقت قیافت دیدنی میشه 😁😁😁 

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه لایق باشم حتما دوست خوبم

لیاقتت بیشتر از این حرفهاست اسم منم سمیه جون هست 😁 گفتم موقع دعا اسمم رو بگی منم سوره یس خوندم دعات کردم 🥰

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

فدات بشم من هر روز میخونما مطمعن باش از من  میام اعلام هم میکنم  ❤

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
اسم منم ندا هستش

خوشوقتم عزیزم 🌹

فدات بشم من هر روز میخونما مطمعن باش از من  میام اعلام هم میکنم  ❤

فدات گلم فقط لاک کن اونی که تگ کردم چون قفل می کنم تاپیک رو هرج و مرج نباشه

@fatemeh92    ‍ @ترشک_شیرینک   @لبخندباران   @ermiya1361   @ ...

بله عزیزم من هستم به امید خدا که همگی حاجت روا بشیم

درخواست دوستی هم بهتون دادم

التماس دعا

دوستای گلم یه مشکلی برام‌ پیش اومده که همه زندگیم بهش وصله نه راه پیش دارم نه راه پس.ممنون میشم یه صلوات مهمونم کنین که به حق دعای
بله عزیزم من هستم به امید خدا که همگی حاجت روا بشیم درخواست دوستی هم بهتون دادم التماس دعا

بله افرین به همه گفتم بدین

@سورریا   @مامان_سهیل_خان   @rahaa98   @mahys   @مهاخانوم   ...

بله عزیزم من هستم اسمم حتما جلوی رها بنویس لطفا نیتمم خانه دارشدن   

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

💠صدقه اول اخر و روزی که متعلق به خودتونه یادتون نره یعنی سه روز باید صدقه بدین

حتما بایدحداقل از4 روزیه بار خبر بدید که می خونید کسانی که نخونن حق الناس گردنشونه

💠 موبایل هاتون رو بزارید زنگ در دو ساعت متفاوت که با زنگ خوردنشون یاد ختم بیفتید و بخونید

💠دوستان یه حرف رو چند بار بگم منو دعوت به دوستی کنید من اینارو برا کی می نویسم واقعا 

💠 تا اونجا که می تونید خوبی کنید و گناه نکنید و هرچند به مقدار کم اگر داشتید هر روز صدقه بدید برا سلامتی اقا امام زمان 

⭕لیست قابل ویرایش نیست نی نی سایت طوریه یه چیز رو نوشتی فک کنم تا یه دقیقه اینا شایدم کمتر وقت داریم حذف یا ویرایش کنیم حالا فردا اومدید گفتین نیتم رو اشتباه نوشتی پاک کن از اول بنویس یا نیت امو عوض کردم یا منو حذف کن یا منو بیار جلو یا منو ببر عقب یا من نیت امو نگفتم الان می گم بنویس کسانی که نیت اشون رو نگفتن یا گفتن من ننوشتم مهم نیست شما یک روز قبل اینکه نوبتتون بشه بیایین تو خصوصی نیت اتون رو بگید که من موقع تگ شما جلو اسمتون بنویسم 

برای تجربه بیشتر می تونید به ختم قبلیم که سوره یس صفحه 19 به بعد مراجعه کنید ببینید چطوریه

💠یه عده هستن من باهاشون دوستم ولی تو ماجرای ختم دوست اینا نمی شناسم خیلی جدی ام چون پای حق الناس وسطه 

💠برای ازدواج هم ذکر( اسئل الله من فضله) را مکرر و از ته دل بگویید البته اول باید نمازتان درست باشد امیدوارم که مشکل شما حل بشود ان شا الله

نحوه خوندن حدیث کسا

💠دوری از شیطان نام خدا صلوات و سلام به امام حسین و دعا برای فرج و بعد حدیث کسا رو با توجه به معنی (رو به قبله و با وضو) در حدامکان می خونید به همون شرایطی که گفتم

اعوذ بالله منم شیطان رجیم
                  بسم الله رحمن الرحیم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

السلام عليك يا ابا عبدالله الحسین السلام علیکم ورحمة الله وبركاته
          اللهم عجل لولیک الفرج
       وبعد شروع به خواندن به روش گفته شده 

🌺خدایا به امید تو نه به امید خلق تو🌺

این ختم روز چهارشنبه 19 شهریور شروع میشه

19 شهریور mersa96 دختر دایی شون زینب ظهورامام زمان
20 شهریور پریدختان ازدواج موفق
21 شهریور ترشک_شیرینک درست شدن زندگی با صلاح خدا
22 شهریور لبخندباران ارامش خودشون و عزیزانشون
23 شهریور ermiya1361 صاحب خونه شدن
24 شهریور_ترمهخانوم رونق کارشوهرشون
25 شهریور پرندگان رضایت خداوند از ایشون
26 شهریورپارکر حاجت قلبی
27 شهربور مامان67 رونق کار شوهرشون
28 گلابتون_خانوم رونق و برکت کار جدید اشون
29 شهریور ندا2019 سلامتی دخترشون
30 شهریور n1366 مستقل شدن خانه جدا
31شهریور mohadese1379 نیت قلبی
1مهر fatemeh92 ازدواج موفق بدون پشیمانی
2مهر mir زایمان طبیعی راحت و بدون درد
3مهر m990m ازدواج موفق بدون پشیمانی
4مهر مامان_زهراناز
5 مهر مهگل99 ازدواج موفق بدون پشیمانی
6 مهربرادرم فرزند صالح
7 مهر rahaa98 فرشته جان خرید خانه خوب
8 مهر مومیما پسر گلشون راحت و روان صحبت کنن
9 مهر آنجلینا70دخترگلشون لیانا راحت و روان صحبت کنن
10 مهر زینب1 سلامتی پدرشون
11 مهر haha2213 پول بابرکت بیاد برن سر زندگیشون
12 مهر مینا3989 ظهور امام زمان
13 مهر mersan96 مونا خانم
14 مهر mersan دختر عموشون عاطفه
15 مهر سورریا خربد خانه خوب
16 مهرnilنیل nil حاجت قلبی
17مهر نیلی_83 ظهورو سلامتی امام زمان
18سارایی9090 خرید خانه خوب
19 مهر مامان_سهیل_خان  خرید خانه خوب
20مهرazra6 سامان گرفتن شرایط مالی
21 مهر ثنا دخمل ازدواج موفق خواهرشون
22 مهرسارایی9090 جاری شون
23 مهر mahysh
24مهر مهاخانوم عاقبت بخیری دخترشون
25 مهرگلعنبر شغل پسرشون
26 مهرshokraneh10 فرزند صالح
27 مهر بهارجاودان سلامتی پدرو مادرشون و ارامش اونا
28 مهر bahar1234556778888
29 مهرFtahmdi باز شدن قفل کار شوهرشون
29 مهر انگلیسی خطیر
30 مهر miii_arsam خرید خانه خوب
1 آبان haha2214 خواهرشون زهرا ازدواج موفق
2 ابان haha2213 خواهرشون لیلا رونق کسب و کارشون
3ابان mamanieariya رونق کارشون
4 ابان مامان0مرسانا نذر برا سید ابراهیم
5 ابان مریم_خانم314 خرید خانه خوب
6 ابان حریرابربشم جابه جایی خونه
7 ابان عروسشونم
8 ابان sepehremamani  

10 ابان aannee
11 ابان جای یه شخصیه اگه ادامه بده اسمشو می زارم