2777
2789
عنوان

💚💚ختم حدیث کسا💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8577 بازدید | 496 پست

@n456  

سلام دوست عزیز توتاپیک دیروز دیدم ک گفته بودین مشکلی دارید ویه خانوم بهتون گفته بودن چله حدیث کسا بگیرید 

گروه نیلی اعضای خوبی داره و حاجت روا زیاد ...

اگه میتونید هرروز بخونید همراه ماباشید وشرکت کنید .ازفردا شروع میشه و قوانین هم صفحه اول هست مطالعه کنید.

ان شاءالله ک بتونیدشرکت کنید ومشکلتون حل بشه

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@n456     سلام دوست عزیز توتاپیک دیروز دیدم ک گفته بودین مشکلی دارید ویه خانوم بهتون گفت ...

راستی خوبه یادم اوردین اون خانومه منو از کجا میشناخت؟گفت من فقط برای اینکه به شما کمک کنم اومدم و تازه فقط ۳۵ دیقه عضو بود وقتی پست منو جواب داد؟

خسته از تمام دنیا💔
چقد خوب بود همگی تو یک ساعت میخوندیم

میدونی که نمیشه

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
راستی خوبه یادم اوردین اون خانومه منو از کجا میشناخت؟گفت من فقط برای اینکه به شما کمک کنم اومدم و تا ...

حتما خواننده خاموش بوده ...شایدم ی فرستاده از طرف خدا وحضرت زهرا برات ...

چله حدیث کسا برای حاجات سخت هست اگه میتونی وتابع قانون گروهی شرکت کن

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
حتما خواننده خاموش بوده ...شایدم ی فرستاده از طرف خدا وحضرت زهرا برات ... چله حدیث کسا برای حاجات س ...

فقط ۳۵ دیقه عضو شده بود.خیلی برام سوال شد.

خسته از تمام دنیا💔
فقط ۳۵ دیقه عضو شده بود.خیلی برام سوال شد.

بهت درخواست دوستی میدم قبول کن اونجا بحرفیم

چرا تصمیم. بگریم همه کار نداره

من به همه میگم قبل اذان مغرب بخونید همه باز مشکل دارن حتی خیلی ها چند روز میخونن چند روز نمی خونن می گن حلالیت می طلبیم بعدا می خونیم شما میگی تو یه ساعت البته ارزو بر جوانان عیب نیست 😁

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
انشاالله به حق حضرت زهرا عمل خوب و راحتی داشته باشید و دلتون شاد بشه.من میتونم به جاتون زیارت عاشورا ...

سلام گلم ممنون ،لطف کردی اجرت با فاطمه زهرا ،شکر خدا عملم خوب بود با دعای شما دوستان عزیز 

میشه بعد از نماز صبح خوند

عالی اگه اون موقع بخونی التماس دعا دارم ازت 🌹🥰😘