2777
2789
عنوان

💚💚ختم حدیث کسا💚💚

| مشاهده متن کامل بحث + 8577 بازدید | 496 پست
حاجت سخت و محال هم گرفتی ازش؟ 

زندگیم رو غلتک افتاده هر چی صلاحمه میاد به طرفم صلاح نیست اهمیتشو از دست میده

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ممنون عزیزم من کلی دعا کردم حاجتمو نگرفتم خدا کنه اینجا حاجتمو بگیرم

صفحه اول تاپیک قوانین ختم رو بخون من خیلی جدی میگیرم ببین هستی بیا وگرنه هیچ

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا
ممنون عزیزم من کلی دعا کردم حاجتمو نگرفتم خدا کنه اینجا حاجتمو بگیرم

بعد صفحه اول خوندی اینم بخون

عزیزان چهارشنبه ختم شروع میشه کسانی که پشیمون شدن امروز بگن خودم به شخصه ادمایی که گاهی می خونن گاهی نمی خونن حلال نمی کنم
روز چهارشنبه همگی باید صدقه بدن
همه اعضا موبایل هاشون رو در دوساعت مختلف بزارن زنگ یاداوری که یادشون نره
منو دعوت به دوستی کنید چون سه شنبه شب یا به عبارتی شب چهارشنبه ساعت 1 صبح لیست رو می زارم و تاپیک رو قفل می کنم پیام هاتون رو خصوص بزارید

هرکسی روزش باشه طبق لیست من تگش می کنم حاجت اشو می نویسم و شما میایید و لایک می کنید کسانی که لایک نکنند بعد 4 روز میرن اخر لیست. بعد 10 روز حذفشون می کنم پس لیست از 10 روز به 10 روز عوض میشه
لایک نکردن یعنی شما نمی خوندید حداقل باید از 4 روز یه بار بیایید لایک کنیدروز چهارشنبه همگی شما باید بیایید لیست رو ببینید ولایک کنید
از رولایک شما می فهمم اومدین و خودین و چه تعداد خونده

اگه نمی تونی روزا بخونی یه روز زودتر شروع کن بعد وقت شرعی بخون و گرنه سعی کن روزا بخونی

مرسي عزيزم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
من خونه میخوام اخه چجور میشه برام بی اهمیت شه 😢

بلاخره یه جوری میشه خدا بزرگه حاجت روا میشی ان شالله

ان شالله تواین ختم جز حاجت روا ها باشی

مرسی عزیزم ان شاءالله فدات شم 

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
ان شالله خدا یه دوقلو بهت بده قشنگ حسش کنی 😁

وووای خدا مرسی عزیزم  😍😙

امام حسین من ک روسیاهم شما از خدا بخواه بهم بچه بده و مامان بشم 😢🖤😔السلام و علیک یا ابا عبدالله الحسین
@royaaa66   @1زینب   @haha2213   @مینا398   @mersan96   ...

مرسی عزیزم من هستم فدات شم 

عزیزم شما بارداری یا فرزندمیخوایی

من باردارم عزیزم.دکتر گفته احتمالش کمه بتونی طبیعی زایمان کنی.خودم دوست دارم طبیعی باشه.برا همین ختم شرکت کردم گفتم اگه به خیر و صلاح هست طبیعی زایمان کنم ان شاء الله