2777
2789
عنوان

ان تی ۴/۷

| مشاهده متن کامل بحث + 3690 بازدید | 130 پست
بیا اینم یه نمونه ش که خودت دیدی،دیگه من چی بگم؟اصن چه دلیلی داره الان همه یا آمینو میشن یا سلفری بع ...

نمیدونم والا..حالا شما رفتی با دکترت روبرو شدی خدا بداد من برسه دوشنبه یا چهارشنبه چقدر اون منو بترسونه فقط 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
اره واقعا...من ک نمیدونستم ب بیشتریا میگن ک ان تی بالاس مشکوکه و بعد میشه بری ازمایش بدی وای خدا واس ...

الهی بگردم برات،خدا ازشون نگذره،من طبیعی باردار شدم،اقدام اولمم باردار شدم،انگار خوره میفته به جونشون یکی میخاد بچه بیاره!!!اخه جای ارامش اینهمه استرس میدن؟خداروشکر یه مشت احمقه بیسواد در مورد سلامتیمون تصمیم میگیرن

لطفا برای سلامتی تودلیم دعا کنید 😢 بچه اولمه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

الانم خیالت راحت هر دو بچه هامون سالمن فقط پوله داریم میریزیم تو حلقومشون،اونم سگ خورد،فقط در حق هم ...

اره انشالله ک دوتامون و اونایی ک حال مارو دارن دلشون شاد بشه امیدوارم با خبر خوش برگردی 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
نمیدونم والا..حالا شما رفتی با دکترت روبرو شدی خدا بداد من برسه دوشنبه یا چهارشنبه چقدر اون منو بترس ...

نترس هر چرت و پرتی گفت نهایتش باید امینو یا سلفری انجام بدی دیگه،تیغه بینی هم تا غربالگری دوم وقت داری نگران نباش

الهی بگردم برات،خدا ازشون نگذره،من طبیعی باردار شدم،اقدام اولمم باردار شدم،انگار خوره میفته به جونشو ...

خدا نکنه عزیزم..خدارو شکر...من ماهی ک دکتر بهم گفت با شرایط شما ای یو ای جواب میده من فقط تو مطب انجام میدم ۱۲۰۰ هزینه ش میشه منم گفتم ن صبر میکنم ب خدا گفتم خدایا حال دکتره رو بگیر خدارو شکر همون ماه باردار شدم..انشالله ک سالم باشه خدا حال خودمو نگیره 😂

نترس هر چرت و پرتی گفت نهایتش باید امینو یا سلفری انجام بدی دیگه،تیغه بینی هم تا غربالگری دوم وقت دا ...

انشالله 

اره انشالله ک دوتامون و اونایی ک حال مارو دارن دلشون شاد بشه امیدوارم با خبر خوش برگردی 

ان شاء الله عزیزم،دیگه هم نترس،من مطمئنم سالمتر از خودمونن بچه هامون ❤

ان شاء الله عزیزم،دیگه هم نترس،من مطمئنم سالمتر از خودمونن بچه هامون ❤

اره عزیزم حتما همینطوره

خدا نکنه عزیزم..خدارو شکر...من ماهی ک دکتر بهم گفت با شرایط شما ای یو ای جواب میده من فقط تو مطب انج ...

ان شاء الله همون میشه که دلت میخاد عزیزم

الهی بگردم برات،خدا ازشون نگذره،من طبیعی باردار شدم،اقدام اولمم باردار شدم،انگار خوره میفته به جونشو ...

سلام عزیزم میدونم تاپیک مال خیلی وقت پیشه اما من شرایط شما رو الان تجربه میکنم‌نتیجه ی آزمایشات چیشد؟؟بچتون سالمه؟؟