دوستان توروخدا بیاین راهنماییم کنین،دارم دق میکنم،امروز رفتم غربالگری ان تی بچم بالا بود،گف ۴/۷.البته بقیه چیزا کاملا سالم بود و بچم کلی هم اکتیو بود و تکون میخورد،فردا باید برم آمینوسنتز،دلم گرفته آخه بچه اولمه و کلی بهش دلبسته شدم 😢 از طرفی چون آمینوسنتز خطر سقط داره خیلی میترسم از انجامش 😢😢😢
ان تی منم 2.7 هستش منتظرم غربالگری دوم رو برم اخر هفته دعا کن چیزی نباشه
عزیزم از شما ک خیلی زیاد نیست..انشالله سالمه..شما ازمایش تعیین ریسک دادی؟همون ازمایشی ک باید بعد سونو ان تی بری
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
نه گلم بهم پیشنهاد شد که یکبار دیگه سونو رو تکرار کنم و اگر مجدد عدد بالا زد هفته ۱۵ برم آمینوسنتز ک ...
الان شما چندهفته ای.؟من هنوز ازمایش ریسکم نیومده اصلا نمیدونم دکتر ب من چی میخواد بگه
نه گلم بهم پیشنهاد شد که یکبار دیگه سونو رو تکرار کنم و اگر مجدد عدد بالا زد هفته ۱۵ برم آمینوسنتز ک ...
انشالله ک ب حق ۱۴ معصوم بری بگن بچت سالمه