2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست

دارویی رمدسیویر" میگی که امریکا مصرف میکنه

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
این دارویی ک میگین پدرم بیمارستان زد بهش ولی برای وقتیه ک ریه عفونت کرده باشه

اهان خوب شدن؟

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه خداروشکر لازم نداریم ، تعجب کردم اینقدر گرونه !

هرچیزی کم باشه گرونه... خداروشکر ایشالا نیاز پیدا نکنه هیچکی و شر کرونا کنده شه

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
خیلی بهترن خداروشکر از بیمارستان مرخص شدن

اخی ایشالا دیگه پیش نیاد هیچوقت و سایشون بالا سرتون مستدام باشه خیلی مراقب باشین

اره شاید ولی وقتی رو ۹۰ درصد جواب داده و کامل خوب شدن بهتر از تو بیمارستان رفتن و حال بدتر شدنه

میگن اگ کرونا گرفتین بیمارستان نرین خیلی بد

مثلا دکتر دست میکنه تو حلق یکی شلنگو در میاره میکنه تو حلق اون یکی دکتر ک همش دستکش عوض نمیکنه 

دستکش میکنه دستش ک خودش نگیره اون بدبختا هم با حجم زیادویروس بدنشون داغون میشه فقط باید تو خونه خوب بشیم همین

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 
میگن اگ کرونا گرفتین بیمارستان نرین خیلی بد مثلا دکتر دست میکنه تو حلق یکی شلنگو در میاره میکنه تو ...

اره خب طفلکیا دکتراام گناهی نکردن اگرم چیزی شد باید مطب شخصی ی دکتر رفت بیمارستانای دانشگاه ما ک اصن جا نداره دیگه..

انشا الله ریشه کن بشه این بیماری🥺 ممنون عزیزم  حالا مامانم بیمارستانه☹️

ایشالا مامانتم خوب شه تا ۳ ماه بعد خوب شدن کسی ک ریهاش درگیره نباید زیاد نزدیک شد و باید قرنطینه بمونن ایشالا با حال توپ مرخص شه

داره و ایران نیست رو همه جواب نمیده ولی شنیدم که هست و حالو سریع خوب میکنه تو افغانستانم زیاد هست ال ...

نه نداره پدرشوهر دوستم تو امریکا زندگی میکنه کرونا گرفت فوت شد

تپش های قلبم شکست تو بوده‌
نه نداره پدرشوهر دوستم تو امریکا زندگی میکنه کرونا گرفت فوت شد

نمیدونم والا بهرحال فوتی داریم داروش مطلق عمل نمیکنه اما امار مرگ و میرو خیلی اورده پایین