2777
2789
عنوان

کرونا گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 42 پست
علائمت چی بود والا منم ابریزش بینی دارم و ی ذره سوزش گلو میترسم😫😫😫

علائم سرماخوردگی ول ضعف شدییییید . از دیروزم حس بویایی ندارم

تا جای کسی قرار نگرفتی قضاوتش نکن که اگر کنی جاش قرار میگیری
نه ولی حس بویایی از دست دادم دیگه حالمم خوب نیست

بروحتما ازمایش بعدیکی ازآشناهای ماهم حس بویای روازدست داده بودازمایش داده بودمنفی بود

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کرونا دارو نداره🤐

داره و ایران نیست رو همه جواب نمیده ولی شنیدم که هست و حالو سریع خوب میکنه تو افغانستانم زیاد هست الا اینجا ک خیلی کمه چون گرونه بهرحال وظیفم دونستم بگم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
بروحتما ازمایش بعدیکی ازآشناهای ماهم حس بویای روازدست داده بودازمایش داده بودمنفی بود

ااا پس دلیل نمیشه؟ همکارمم شده آخه. آزمایشش گرونه لعنتی

بگو اشنات بره ناصرخسرو اگه تهرانی داروش هست ۵۰ میلیونه و بسته ایه ک باید روزی ۱۱ بار مصرف کنی خیلی ک ...

کرونا دارویی نداره اونام حتما برا بالابردن ایمنی اونا بوده ک جواب داده

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم. 

اره کروناس حتما 

فقط گول ازمایش خونو نخور که اگه منفی شد همش کاذبه

فقط و فقط ازمایش از طریق بینی و دهان جواب میده 

من اجیم کرونا داشت ولی ازمایش خون نشون نمیداد

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤
منم داشتم و نميدونستم خوشبختانه هيچكس نگرفت و همچنين پدرم كه از نوع شديد گرفته بود و ما يه هفته مدام ...

ااا خداروشکر یکم خیالم راحت شد. خدا خیرت بده. نه حتما رعایت میکنم

اسم داروش چیه؟ 

یادم نیست بخدا ولی تو اخبار میگفت و ترکیه امار مرگ و میرش با این دارو خیلی اومده پایین ولی ممکنه ایران حتی فیک بفروشن بخاطر منفعت خودشون ولی اگه اشنا داشته باشین امیدوارم پیدا کنین اصلشو 

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
اره کروناس حتما  فقط گول ازمایش خونو نخور که اگه منفی شد همش کاذبه فقط و فقط ازمایش از طریق ب ...

نه اگه بدم همونو میدم.‌میگم به بقیه هم داد؟

کرونا دارویی نداره اونام حتما برا بالابردن ایمنی اونا بوده ک جواب داده

اره شاید ولی وقتی رو ۹۰ درصد جواب داده و کامل خوب شدن بهتر از تو بیمارستان رفتن و حال بدتر شدنه

ااا خداروشکر یکم خیالم راحت شد. خدا خیرت بده. نه حتما رعایت میکنم

شما حالا ماسك هم داشتين نترس انشالله چيزي نميشه منم حس بويايي نداشتم بعد ١٠ روز برگشت هر روز گلاب بو بكش اسپند حتما دود كن هر روز خيلي خوبه

تنها صداست كه مي ماند و امان از صداي او كه ابدي شد در گوش من
نه اگه بدم همونو میدم.‌میگم به بقیه هم داد؟

والا اجیم کرونا داشت ما شبش نمیدونستیم نشستیم پیتزا خوردیم باهم خودشم برش داد پیتزا هارو ولی نگرفتیم خوشبختانه 😅

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤