2789
عنوان

تیکه ی دوستم😐😑😑😑

177 بازدید | 14 پست

منو واسه داییش میخواست هی میگفت آخر سرم نیومدن و دایی اش عقد کرد واسه منم زیاد مهم نیست

امردز تو خیابون دیدمش میگه خوشکل کردی دنبال شوهر میگردی؟منم گفتم من دنبال شوهر نیستم شوهر دنبال منه بعدم تارموهامو از مقنعه کشید که یعنی شلخته ای منم واسه اونو کشیدم😅

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چقد بدم میاد تا ادمو میبینن حرف از شوهر میزنن

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی
چقد بدم میاد تا ادمو میبینن حرف از شوهر میزنن

اییی اره خصوصا این دوستم

مارا به سخت جانی خود این گمان نبود...🙃هله دان دان هله یه دانه یه دانه💛یارم نامهربان مال آبادانه آبادانه🌱
خو بهش میگفتی چرا فک میکنی همه مث خودتن دنبال شوهرن😂 چه بی فرهنگه محلش نده😌

من همون لحظه یادم نمیمدنه بعدش جوابا میاد تو ذهنم😑

باید ی کلام میگفتی : ب خودت نگاه کردی! و بعد هم من باید برم خدانگهدار

اره🙁