2777
2789
عنوان

تقویت زبان

116 بازدید | 13 پست

بچه ها میشه روش واسه تقویت زبان به صورت خود اموز بگید اسم کتاب یا فیلم هر چی که میتونه کمک کنه ممنون میشم

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .

رزتا استون

ممرایز 

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اسم کتابه؟  روزی چند ساعت باید کار کنم؟

بزن تونت این اسمارو برات میاره چین

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏

یکی میگفت ، فیلم و آهنگ انگلیسی زیاد نگاه میکرده و هر چی و لغت هایی که بلد نبوده رو یادداشت میکرده و این جوری زبانش خیلی بهتر شده بوده ،فیلم هایی که مورد علاقتون هست رو ببینید اینجوری راحت یاد میگیرید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
باشه ممنون

پر آموزی هم هست واسه لغت

یکی میگفت ، فیلم و آهنگ انگلیسی زیاد نگاه میکرده و هر چی و لغت هایی که بلد نبوده رو یادداشت میکرده و ...

امتحان کردم ولی اصلا نمیفهمم چی میگن گیج میشم ولی مثلا بخوام متن انگلیسی بخونم تقریبا مفهومشو میفهمم

بگذار هر چه از دست می رود برودَ،من آن را می خواهم که به التماس آلوده نباشد،حتی "زندگی" را .
امتحان کردم ولی اصلا نمیفهمم چی میگن گیج میشم ولی مثلا بخوام متن انگلیسی بخونم تقریبا مفهومشو میفهمم

فیلم با زیر نویس انگلیسی و فارسی بگیر 

زیر نویس انگلیسی که داشته باشه تلفظ کلمات رو راحت متوجه میشید

🎶 زن، زندگی، آگاهی 🦋
فیلم با زیر نویس انگلیسی و فارسی بگیر  زیر نویس انگلیسی که داشته باشه تلفظ کلمات رو راحت متوجه ...

باشه حتما امتحان میکنم ممنون

اسم کتابه؟  روزی چند ساعت باید کار کنم؟

سلام عزیزم یکیش سایته اونیکی نرم افزار 

سلام عزیزم یکیش سایته اونیکی نرم افزار  

ممنون حتما  اینم امتحان میکنم تا حالا چیزی راجبش نشنیده بودم