2789
عنوان

مشکل زنانه

154 بازدید | 13 پست

بچه ها من هر ماه پریودم ۷یا ۸روز می افته جلو این ماه هم تو اقدام بودم بنظرتون مشکلم چیه

💗برا حامله شدنم و شفای مادر شوهرم صلوات دعا کنید مرسی💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب پريودت ٢١ روزه است

اين طبيعيه

همه ك ٢٧ روزه يا ٣٠ روزه نيستن😐

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

هركس دوره ي پريودش يه تايم خاصي داره

مال من ٢٧ روزه است

با توجه به اون معلوم ميشه شما كي تخمك گذاري داري

سيكل شما ٢١ روزه است

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
هركس دوره ي پريودش يه تايم خاصي داره مال من ٢٧ روزه است با توجه به اون معلوم ميشه شما كي تخمك گذار ...

چندم برا بارداری اقدام کنم اول اینجوری نبود یعنی تعقیر کرده

خوب هر ماه میوفته جلو اول نبود

خب قبلا سيكلت ٣٠ روزه بوده

الان ٢١ روزه شده

كجاش غير طبيعيه؟روند تخمك گذاري ك زود به زود تر ميشه سيكل هم مدتش كم ميشه

چندم برا بارداری اقدام کنم اول اینجوری نبود یعنی تعقیر کرده

اپليكيشن پريود كلندر رو بريز

چند تا دوره ك تايم بگيره پريودتو يا سيكلتو ٢١ روزه بهش بديرخودش تخمك گذاريو برات مشخص ميكنه

خب قبلا سيكلت ٣٠ روزه بوده الان ٢١ روزه شده كجاش غير طبيعيه؟روند تخمك گذاري ك زود به زود تر ميشه س ...

آجی از کی اقدام کنم چندم میشه تخمک گذاریم وقتی تعقیر میکنه مشکلی ندارم من آزمایشات جلو بارداری دادم مشکلی نداشتم 

آجی از کی اقدام کنم چندم میشه تخمک گذاریم وقتی تعقیر میکنه مشکلی ندارم من آزمایشات جلو بارداری دادم ...

منو اينو به خدا در جريانش نيسم خودم توي اين برنامه اي ك گفتم چك ميكنم