2777
2789
عنوان

من صفر صفرم😣😣😣

219 بازدید | 27 پست

نه میدونم کانسیلر چیه نه تونر نه کرم پودر نه هیچی. تا الان اشتباه کردم که حتی تو خونه هم ارایش نداشتم. ازین ببعد میخام ارایش کنم. 

کمک میکنید؟ چیا بخرم؟ کرم پودر؟ پنکک. از کجا باید ارایشو شروغ کنم اصن😐🤦‍♀️

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میدونم چیه اما به چه دردم میخوره پوستم به اندازه ی کافی جوش و لک واره دیگه آرایشم بکنم

سهلابفضلک یاعزیز* واسه ظهوروسلامتی امام زمان صلوات ...اللهم صلی علی  موسی بن جعفر  ولی امرک الْحَمْدُ لِلَّهِ عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ بِاللَّهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ مِنْ کُلِّ ذَنْب‏
اخی عزیزم  پوستت چربه؟خشکه؟مختلطه؟

معمولیه. ثواب میکنی کمکم کنی. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂
بچه ها انگشت بزرگ دستم درد میکنه . نگا کردم زیر ناخنش عفونت کرده و درد میکنه .. چی بزنم بهش خوب بشه؟

عسل درجه یک بزن. 

اگه پوستتون خوبه نیازی به این چیزا نیست

دوس دارم بخودم برسم

زندگیم داره بدتر میشه هرروز. از زنانگیم دورشدم☹️

البته بستگی به صورتتون داره مثلا بعضیا اصلا ابرو ندارن و بیشتر باید تو ارایش تمرکزشون رو ابرو هاشون باشه یا بعضیا پوست خیلی صافی ندارن. 

منظورم اینه تو ارایش کردن باید کم و کاستی های صورت رو جبران کرد