2777
2789
عنوان

برادر شوهر

644 بازدید | 36 پست

برادرشوهرم ازشوهرم بزرگتره بااینکه پراید وانت داره دم به دقیقه میاد ماشین مارومیگیره بازن وبچش جاهای بیخودم میره که اصلا واجب نیست مثل خونه دوستاش یکی دوشبم ماشین دستشه یکی دوبارم نیست واقعا کلافم کرده به نظرتون چه جوری باهاش برخورد کنم 

چون میگذرد غمی نیس اما به ولله همین درد کمی نیس…😔🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کن داری ثواب میکنی ... الان چیزیم بگی شوهرت فک میکنه چون داداششه داری حسادت میکنی و بدتر لج میکنه

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

شوهرت باید بگه رو شوهرت کار کن بهوونه بیاره بگه خودمون میخوایم بریم فلان جا یا الکی بگه ماشین خرابه یا بنزین نداره چندبار بگه دیگه نمیگن

خدایا شکرت واسه داده ها و نداده هات❤
تو نمی تونی کاری کنی با شوهرت حرف بزن اون بگه برادر شوهرت یکی دوبار بگه ماشین بده بگین لازم دارم دیگ ...

مشکل همین جاست شوهرم هرچی میگم عین خیالش نیست منم حرصم میگیره میبینم ماشین همش دست اوناس پی خوش گذرونیشون میرم من شوهر م به خاطر کارش زیاد نمیتونیم جایی بریم 

خودت رانندگی نمیکنی؟

ماشین یکسره دست خودمه. شوهرم با سرویس میره سرکار. اگ کسی لازم داشته باشه شوهرم از من میپرسه 

اگه دیگه نه لایک کردم نه ریپلای بدون کامنتت رو نخوندم 😉
شما نباید برخورد کنی.شوهرت باید کاری بکنه

الان باهاش بحث کردم میگم نده نره بزنه جایی چ واجب که با ماشین مابره آخه یکی دوبارم شوهرم ماشینشو لازم داشت نداد یع مدتم ما بدون ماشین بودیم ماشینش درخونه پارک بود خودش مسافرت یه تعارفم نکرد مابا آژانس میرفتیم جایی 

مشکل همین جاست شوهرم هرچی میگم عین خیالش نیست منم حرصم میگیره میبینم ماشین همش دست اوناس پی خوش گذرو ...

منم دقیقا عین خودت شوهرم همش بار خونوادش و داداشش رو دوششه واقعا رو اعصابمه

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره...💕

ماهم تا میریم خونه پدر شوهرم کلا ماشینمون دست برادر شوهرمه...برادر شوهرم کوچیکه اس و تازه زن گرفته...با زنش میره تفریح....این وسط ما خونه نشین میشیم و بی ماشین..برادر شوهرم باماما و مامانش زندگی میکنه...شوهرم اولش کاریش نداشت..ولی وقتی دید زیاده روی میکنه ناراحت میشه بعضی وقتا هم میگیم نیازش داریم