2777
2789

امروز مامانم به بابام گفت...یه دعوای شد...اصلا تو فکرش دختر شوهر دادنش نیست...تازه مامانم براش بیرون گفت ...میگفت تو ماشین داد میزد که من الان موقعیت ندارم..

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باباها بعضیهاشون اینطورین از سر دلتنگی واینکه یه وقت بری تنهابشنو خلاصه خیلی چیزای دیگه شوکه شده کنترلشو از دست داده بعدا کم کم نرم میشه عموی منم اینطوریه اصلا نمیراره خواستگار بیاد

باباها بعضیهاشون اینطورین از سر دلتنگی واینکه یه وقت بری تنهابشنو خلاصه خیلی چیزای دیگه شوکه شده کنت ...

اره واقعا..شب کمی نرم شده بود...تا ببینیم خدا چی میخواد اگه میشه برام دعا کنین تا بتونم درست ترین تصمیم رو بگیرم

دلم اون معجزه خدا رو میخواد که اگه بشه چی میشه😍😍😍😍

ببین یه دور تو نی نی سایت بزنی حسارب کار میاد  دستت عاقلانه تصمیم گیر ن از روی احساسات  همونطور که عشق وعلاقه مهم ولازمه تامین یه زندگی هم تو اینشرایط سخت مهمه از هیچ چیز ساده نگذر مراسم عروسی خرید اینه که چقد تلاش میکنه وبهت بها میده مهمه تا بعد حسرتشو نخوری