سلام خانوما. ما سال ۹۶ ی ملکی رو خریدیم و تقریبا کل پول ملک رو من دادم و همسرم ب نامم کرد. ب خانوادش گفت ک سه دونگ سه دونگه چون بلوا میکردن اگه میفهمیدن ب نام منه. الان پدرشون فهمیدن و جوری جنجال کردن ک همش ما مشاجره دارمی. این ملک با وام مسکن ۳۵ میلیونی هست ک قسطاش ۱۲ سالس. من واقعا نمیخوام حتی سه دونگ سه دونگ کنم چون هزینه زحمت مجردیم رو دادم برای این ملک. حالا سوالم اینه ک اصلا. امکانش هست ک این ملک بشه سه دونگ سه دونگ شه تا قبل اتمام قسطای ۱۲ ساله یا نه؟
هرکی میدونه راهتماییم کنه ممنون میشم
من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مشاور تلفنی چی؟ از تونت شماره پیدا کنید. شما فقط به خاطر حرف پدر طوهرت میخوام به نام بزنز یا همسرتم ...
من همسرم اصلااااا تو قید و بند این چیزا نیست اما پدرش حاضره ما جداشیم اما بزنم ب نام. بهشون میگم برای خودمه فکر کنید مجردی خونه داشتم شرط میزاشتید سر عقد بزنم به نام پسرتون. بخدا این هفته همش گریه و زاری داشتم از بس دخالت میکنه تو زندگی پدرش سر من خیلی کلاه گداشت چون من غریب بودم و هیج شناختی نداشتم الان ک میبینم چقدر ب اون عروساشون با رسم پیش رفتن اما سر من واقعا کلاه گذاشتن سرهمینم واقعا من نمیخوام مالی رو ک برای خودمه بزنم ب نام پسرشون
من قبلا کاربری داشتم یهویی اومدم دیدم عههههه نیستم😐خلاصه غریبه نیستم حق آب و گل دارم اینجا😊
من همسرم اصلااااا تو قید و بند این چیزا نیست اما پدرش حاضره ما جداشیم اما بزنم ب نام. بهشون میگم بر ...
ببین اگه همسرت اعتماد داری و دیدی هیچ جوره نمیتونی از زیر این حرف پدر شوهر در برب. بعد از اینکه به نام زدی با همسرت برید دفتر اسناد رسمی صلح نامه ترتیب بدید که ایشون اون سه دنگ رو به شما فروختن. حتی دور از جون بعد فوت همسرتون هم اون مدرک برای شما معتبره بازم به نظرم برو سوال کن.. بچه کوچیک داری درسته. ولی اکثر محله ها اسناد رسمی داره. یه توک پا بری بد نیست عزیزم. حتما یادت باشه که وکالت ایشون به شما بعد از فوت باطل میشه. با این حرفا گول نخوری فقط.. صلح نامه محکمتره. باطم سوال کن. شاید قانون جدید باشه
پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
ببین اگه همسرت اعتماد داری و دیدی هیچ جوره نمیتونی از زیر این حرف پدر شوهر در برب. بعد از اینکه به ن ...
من اگر ب نام شوهرم کنم میدنم بر نمیگردونه. نمیدونی چقددرررررر اثر دارن روی این مرد. بخدا شوهرم الان خوبه ی ساعت دیگه میبینی اصلا انگاری سرد و بی روحه میگم چته میگه بابام زنگ زد بهم باز. نمیدونم انگاری مسخش میکنن. بخدا دلم ازین میسوزه کاری برام نکردن سرهمینم اصلاااا دلم رضا نمیشه حتی برای یک ماه بزنم ب نامش. یجورایی لج کردم باباشم عمدا اینجوری میکنه ک حرفشو روی کرسی بشونه چون اون عروساشو تو مشتش گرفته طفلیا حق ندارن برن خونه پدرو مادرشون اما من نمیخوام کم بیارم جلوی این ادم. حتی ب شوهرمم گفتم اگر ب قیمت جداییمم تموم شه کوتاه نمیام جلوی بابات
من اگر ب نام شوهرم کنم میدنم بر نمیگردونه. نمیدونی چقددرررررر اثر دارن روی این مرد. بخدا شوهرم الان ...
این از اون آدم پرو هاست ازش نترسیا، یکی جلوش وایسه تمومه، مگه خودش چیکار کرده، اومدیم و با این نفوذش فردا روز به پسرش گفت زنت رو طلاق بده اونوقت شما سه دونگ خونه ات هم بره
شما این کار رو هم انجام بدی و به اسم همسرت کنی بعدا یه بهونه دیگه میارن اصلا زیر بار نرو ،اینکه پول خودت بوده تازه مهریه هم داری اون هم باید بهت بده همسرت .واقعیت منم هر چی همسرم داره به اسم من میزنه ومن بخش کوچیکی کمک مالی داشتم منتها مطرح نمی کنم که به اسمم هست،واقعیت این هست که اینها اینقدر تاثیر گذارند شما هم حساس نباش ،بزار به حال خودشون باشن